• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2019

09:25

(FOTO) POČEO 'KAD PORASTEM BIĆU...' KAMP! Talentovani srednjoškolci uče šta je 4.0 industrija praveći filmove!

Društvo

(FOTO) POČEO 'KAD PORASTEM BIĆU...' KAMP! Talentovani srednjoškolci uče šta je 4.0 industrija praveći filmove!

Podeli vest

Ciklus programa "Kad porastem biću..." počeo je juče (4. avgust) u Mokrin House-u. Tokom šest dana trajanja kampa srednjoškolci iz Pančeva, Beograda, Niša, Kragujevca, Zaječara, Kruševca i Sremske Mitrovice biće u prilici da nauče šta su koncepti 4. industrije i savremene karijere, istovremeno otkrivajući svoje talente putem kreativnih radionica, učenja kroz igru, gostujućih predavanja i međusobnog podržavanja tokom procesa učenja

Ove godine po prvi put se organizuje i javna prezentacija Kad porastem biću... kratkih filmova. Polaznici kampa će tokom šest dana posvećeno raditi na pravljenju scenarija, snimanju i montaži kratkih filmova, koji će premijerno biti prikazani 5. avgusta od 20 časova u Mokrin House-u.

Foto: Promo/Connecting/Kad porastem biću...

Ulaz na Filmsko veče je slobodan, ali je broj mesta ograničen. Sve informacije o događaju možete saznati na http://bit.ly/registrujsezarevoluciju.

HUMANO! Od početka 2019. godine 11 donora spasilo 27 života!

Foto: Promo/Connecting/Kad porastem biću...

Partneri na ovom značajnom i zapaženom projektu su Elektrotehnička škola “Nikola Tesla”, Tehnička škola "23. maj" iz Pančeva, Mokrin House, i Krojačeva škola, a veliku podršku pružili su Grad Pančevo, Nacionalna Asocijacija Praktičara/ki Omladinskog Rada (NAPOR), Kancelarija za mlade grada Pančeva, Dostignuća Mladih, kao i brojni mediji, institucije, preduzeća i organizacije sa teritorije grada Pančeva.

RHMZ UPALIO NOVI ALARM! Oluja ranije stiže u Beograd! ZBOG SUDARA TOPLOG I HLADNOG vazduha jedan period dana će biti NAJKRITIČNIJI!

Foto: Promo/Connecting/Kad porastem biću...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija