• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

13.08.2019

16:47

U TOKU je potraga za mladim herojima Srbije “Youth heroes”

Društvo

U TOKU je potraga za mladim herojima Srbije “Youth heroes”

Podeli vest

Još samo sedam dana ostalo je do kraja konkursa za mlade heroje Srbije. U želji da podstaknu mlade ljude da ostanu u Srbiji i doprinesu njenom napretku, kompanija NIS u saradnju sa EXIT fondacijom i ove godine raspisala je konkurs “Youth heroes”koji traje do 20. avgusta, 2019 godine

Pravo učešća imaju svi mladi, uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija. 

Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

„Youth heroes“ priznanje dodeljuje se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost. Pobednici konkursa   dobiće ulaznice za festivale EXIT, Sea Star i Sea Dance, poklon paket od izdavačke kuće „Vulkan“, a prvo plasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara. 

Nosioci titule „“Youth heroes” biće proglašeni  na jesen 2019 godine.

Tokom višegodišnje kampanje “Youth heroes” do sad je dodeljeno čak 52 priznanja mladim ljudima u Srbiji, koji se ističu svojom izuzetnošću i čine naše društvo boljim.

Među njima je 49 dobitnika priznanja u oblasti obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti, dok su dva mlada heroja i jedna institucija dobitnici specijalnog “Youth heroes” priznanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija