• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

14.08.2019

13:46

PUCNJAVA U KRUŠEVCU! Posle svađe pucao na vozilo u kom su bile tri osobe!

Društvo

PUCNJAVA U KRUŠEVCU! Posle svađe pucao na vozilo u kom su bile tri osobe!

Podeli vest

Kruševačka policija uhapsila je J.I.(40) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje , nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

- Sumnja se da je on pucaao na vozilo kojim je upravljao dvadesetogodišnji muškarac iz Kruševca i u kom su bile još dve osobe, nakon što se sa njima prethodno verbalno obračunao i fizički sukobio. U ovoj pucnjavi niko nije povređen - navodi Policijska uprava u Kruševcu.

Osumnjičenom J.I. je po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

                                                                                                                                                                                                                                 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija