• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2019

14:22

ŠOKANTAN BILANS TOTALNE KONTROLE SAOBRAĆAJA! Rekorder Lozničanin sa 4,14 PROMILA ALKOHOLA U KRVI, tokom akcije otkriveno oko 25.000 prekršaja!

Društvo

ŠOKANTAN BILANS TOTALNE KONTROLE SAOBRAĆAJA! Rekorder Lozničanin sa 4,14 PROMILA ALKOHOLA U KRVI, tokom akcije otkriveno oko 25.000 prekršaja!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom akcije kontrole brzine kretanja koja je sprovedena prošle nedelje u okviru organizacije TISPOL, otkrili su u Republici Srbiji oko 25.000 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja...

Od oko 25.000 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, oko 20.000 vozača sankcionisano na licu mesta, dok je oko 5.000 vozila u prekršaju snimljeno bez zaustavljanja.

Vlasnici, odnosno korisnici vozila koji su snimljeni u prekršaju, a da ih policija nije zaustavila, tokom narednih dana dobiće pozive da dostave kompletne podatke osoba kojima su dali vozilo na upravljanje, kao i izjavu te osobe kojom potvrđuje da je u vreme izvršenja prekršaja upravljala vozilom. 

(VIDEO/FOTO) PUT JE FENOMENALAN, BAŠ VELIKI, BAŠ MILOŠ VELIKI! Građani zadovoljni novim auto-putem!

Tokom ove akcije, policijski službenici su napisali 2.500 prekršajnih naloga zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, 400 prekršajnih naloga zbog nepropisne upotrebe telefona tokom vožnje, a radarske patrole su iz saobraćaja isključile 350 vozača pod dejstvom alkohola.

Foto: Novak Đurović

Veliki broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog vožnje u stanju potpune alkoholisanosti, to jest imali su više od dva promila alkohola u organizmu.

SLAVIMO PREOBRAŽENJE GOSPODNJE! Prema narodnom verovanju od danas treba jesti ovo voće!

Najveća količina alkohola izmerena je kod našeg državljanina u Loznici, koji je upravljao automobilom sa 4,14 promila alkohola u organizmu.

U  saobraćajnoj nezgodi u Mionici vozač traktora upravljao je neregistrovanim traktorom, pri čemu nije imao izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, u stanju potpune alkoholisanosti od 3,32 promila alkohola u organizmu. Presudom Prekršajnog suda, vozač traktora osuđen je na kaznu zatvora od 45 dana i novčanu kaznu od 256.000 dinara. 

 

 

POGLEDAJTE JOŠ:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko rekorder

pre 4 godine

Čekajte, niste napisali jel vozio? Ja sam pravio 4.15, al sam vozio šank. I nisam pao sa stolice. Ostavio sam alkohol na sigurno, dok sam bio pijan, ne mogu da ga nađem, a i ne treba mi. Nikad više, pošto ne znam. Bilo je to pre 30 godina, a sada imam 62. Ko kaže da ne može? Zavisnici. Neki su pili od tuge, neki od sreće, a ja od kada sam krenuo, pa do 32. Ja sam pio iz zadovoljstva, svesno i video da je to besmislena zabava. Uvek sa društvom, nikad sam.

Saradžogla

pre 4 godine

Pa kaže ... Kuj bide navatan u ,,nakresanom stanju,, ili ti u alkoholu mu nađu da ima krv AUTO MU IDE DIREKT NA RECIKLAŽU i da to gleda.I da vidimo koj će koga da zaj ... Dobro,da se ne izražavam.

Saradžogla

pre 4 godine

Pa kaže ... Kuj bide navatan u ,,nakresanom stanju,, ili ti u alkoholu mu nađu da ima krv AUTO MU IDE DIREKT NA RECIKLAŽU i da to gleda.I da vidimo koj će koga da zaj ... Dobro,da se ne izražavam.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija