• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

20.08.2019

20:18 >> 20:21

(VIDEO) AMERIČKI F-16 KRENULI PREMA NAŠOJ ZEMLJI - SRBIJA NIJE DIGLA MIGOVE, ALI...! SAD se pravdaju kako samo vežbaju! AKO, SAMO RADITE TO NA NEKOM DRUGOM MESTU!

Društvo

(VIDEO) AMERIČKI F-16 KRENULI PREMA NAŠOJ ZEMLJI - SRBIJA NIJE DIGLA MIGOVE, ALI...! SAD se pravdaju kako samo vežbaju! AKO, SAMO RADITE TO NA NEKOM DRUGOM MESTU!

Podeli vest

Tri borbena aviona F16 izvela su danas trenažne letove na albanskom nebu u blizini granica Srbije, prenela je prištinska Koha.

Trenažni letovi su, kako se navodi, izvedeni u sklopu misije Air Policing u vazdušnom prostoru Republike Albanije, a pod nazivom „Tango Scramble".

Trenažni let je obavljen u saradnji sa Španijom i Grčkom, s ciljem standardizacije borbenih operacija letećih formacija za rešavanje različitih situacija prema unapred određenim scenarijima.

Vazduhoplovne snage su se preko Centra za kontrolu izveštavanja koordinirale sa NATO strukturama i strukturama učesnicama ove vežbe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 4 godine

Da vežbaju gađanje? Sa čime? Da su se uputili ka njima oni bi ih poslali u večna lovišta. Migovi bi bili na nišanu lovcima F-16 a ovi naši ih ne bi ni videli na radaru.

BRAVO

pre 4 godine

Danas je 29-ka letila iznad Nisa. Smatram da je krajnje vreme da se postave novi raketni sistemi ne losi od S-400, kao i novi radar na Kopaoniku. Nemozemo vise da gatamo tko sta misli i tko nam dobro zeli, jer nazalost takvih nema na putu zalazeceg sunca. A dok nam drugi pruzaju ruku mi se plasimo kao da je u njoj govno pa da se zapad ne naljuti. Ako zelis srecu i mir drugima, prvo ga obezbedi sebi, jer ga neces dobiti na poklon. P.S. alo robot jel me zaje..vas.

Demir

pre 4 godine

Pametna nam policija. Oni samo bace pogled na kosture i odmah znaju da su ti tipovi umrli od starosti.

Ljubiša

pre 4 godine

Šta da dignemo MiG-ove?Pa,da se ''spuste'' u neku oranicu...budite malo ozbiljni.Njihove rakete imaju domet 120 km.a naše 40 km.zato nisu dignuti ovi ''strašni'' MiG-ovi.Bolje da postave ''NEVE'',one su bar nešto oborile.

cdr011

pre 4 godine

i ne treba da dizemo avione, klosari samo testiraju i snimaju kako cemo da odreagujemo u stvarnoj situaciji, to su i samo izjavili kad je u pitanju Rusija i Krim

Joksim

pre 4 godine

Neko tu nije radio svoj posao!? Da mi ne podignemo Migove, sramota, pa što ih imamo!? Oni se podignu, pa se onda priča sa Natom!!!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59