• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. S.

24.08.2019

22:26

POSLE PISANJA INFORMERA REŠEN SPOR S RUSIMA! Srpski vozač "oslobođen" nakon 55 dana u nedođiji!

Društvo

POSLE PISANJA INFORMERA REŠEN SPOR S RUSIMA! Srpski vozač "oslobođen" nakon 55 dana u nedođiji!

Podeli vest

Srpski kamiondžija Srećko Županjac iz Kraljeva, koji je sa tovarom jabuka od 1. jula čamio na "ničijoj zemlji" na granici Rusije i Ukrajine, nakon 55 dana vraća se u Srbiju

Posle pisanja Informera Srećku su se javili i iz naše ambasade u Rusiji, a pokrenuli su se i njegovi poslodavci, koji su rešili spor sa Rusima, pa je Županjac u petak krenuo za Srbiju.

Podsetimo, ovaj vozač kamiona proveo je na carinskom parkingu 55 dana, u mestu Pogar u Rusiji, jer ruska carina nije htela da ga pusti zbog sumnje da jabuke koje vozi nisu iz Srbije, već iz Poljske. Srećko je dva meseca zbog toga proveo u neljudskim uslovima, jedva se snalazio za hranu i toalet.

SRBIN 52 DANA ZAROBLJEN U RUSIJI! Drama srpskog kamiondžije na rusko-ukrajinskoj granici!

- Ruska carina mi je izdala dokumenta da mogu da krenem nazad za Srbiju sa tovarom jabuka koje oni nisu hteli da prihvate. I dalje ne znam šta se tačno desilo, znam samo da su jabuke zadržane zbog reeskporta. Zvali su me i iz ambasade, želeli su da znaju da li sam dobro. Samo želim da stignem kući. Ovo je bilo strašno iskustvo. Snalazio sam se kako znam i umem. Najteže mi je bilo za hranu, a taksijem sam morao do Pogara u kupovinu, koji je 21 kilometar udaljen od ovog parkinga - ispričao nam je Županjac pred polazak za Srbiju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Stvarno mi je žao vozača ali ovo je moralo da se desi. Mnogo je naših firmi koje žele da zarade novac na ovaj način a onda se pitamo žasto nam to rusi rade. Sve dok ne počnu da oduzimaju kamione naši "trgovci" se neće opametiti. Naravno tu je pitanje i certifikata o poreklu robe. Ko ga izdaje i na koji način. Zašto nije objavljeno ime firme koja je vlasnik robe. Sve u svemu to smo mi...

španjolsko ime

pre 4 godine

Da li ste znali da je "MERCEDES" španjolsko ime: https://de.wikipedia.org/wiki/Mercedes_(Vorname)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija