• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2019

12:32

NAVIJAČI ZVEZDE SU PRAVI HEROJI! Ministar zdravlja zahvalio "Delijama" koje su u velikom broju dobrovoljno dale krv!

Društvo

NAVIJAČI ZVEZDE SU PRAVI HEROJI! Ministar zdravlja zahvalio "Delijama" koje su u velikom broju dobrovoljno dale krv!

Podeli vest

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar zahvalio je danas svim navijačima FK Crvena zvezda koji su u okviru akcije "Crveno-bela krv" tokom vikenda dobrovoljno dali krv

 

- Rekordnim odzivom na akciju dobrovoljnog davanja krvi, tokom vikenda, navijači Zvezde još jednom su pokazali da nisu huligani, kako zlonamerni često pokušavaju da ih predstave, već istinski heroji, koji svojom humanošću i plemenitošću pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija - naveo je Lončar u saopštenju.

Ministar je zahvalio i Fudbalskom klubu Crvena zvezda na podršci ovoj akciji i ujedno pozvao i druge da slede ovaj humani primer, kako bi se prikupilo dovoljno jedinica krvi.

Humanitarna akcija "Crveno-bela krv", 17. po redu, održava se juče i danas na stadionu "Rajko Mitić", a navijači Crvene zvezde odazvali su se u velikom broju da pokažu humanost i daju krv.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Kakvi huligani. To su divna deca. Uglavnom fini momci koji ne bi ni mrava zgazili. Opozicija ih naziva huliganima i blato ih. Huligani su studenti BG univerziteta koji se tuku sa kolegama i stalno se nalaze međusobno po menzama i amfiteatrima. Bravo za Lončara što je najzad neko stao uz navijače.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija