• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.09.2019

18:03

(FOTO) BILA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV! Zbog njega je napustila karijeru! Ovo je lepa Gruova supruga sa kojom ima dvoje dece!

Društvo

(FOTO) BILA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV! Zbog njega je napustila karijeru! Ovo je lepa Gruova supruga sa kojom ima dvoje dece!

Podeli vest

Reper Dalibor Andnov Gru poginuo je danas oko 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu

Hitna pomoć stigla je na lice mesta, ali su konstatovali smrt.

Dalibor Andonov Gru ostvario je dečački san da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.

Foto: printscreen instagram/fejsbuk

Gru je iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece. Danica je reperu pružala podršku oduvek, a mnogi je se sećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna. Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua. Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

 

 

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotel 88 predstava!!!!

Објава коју дели Danica Andonov (@danicaandonov) дана 11. Мар 2019. у 2:10 PDT

 

Danica nije želela inostranu karijeru već je želela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oporbala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

Foto: printscreen instagram/fejsbuk

Iako se nisu često pojavljivali zajedno u javnosti, Danica i Gru vodili su skladan život bez mnogo trzavica.

Foto: printscreen instagram/fejsbuk

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija