• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.09.2019

20:08

(VIDEO/FOTO) NEMI OD BOLA, POGLED U STRANU... Ono što su kajteri uradili dan posle Gruove smrti RASPLAKAĆE VAS!

Društvo

(VIDEO/FOTO) NEMI OD BOLA, POGLED U STRANU... Ono što su kajteri uradili dan posle Gruove smrti RASPLAKAĆE VAS!

Podeli vest

Potresni snimak rasplakao je sve na internetu

Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je juče, 12. septembra, na beogradskom groblju Orlovača, a tragično nastradao u ponedeljak, kada je tokom vožnje kajta upao u vodu i utopio se. Grtu je bio ljubitelj ekstremnih sportova, a zahvaljujući kajtingu, koji ga je u ponedeljak nažalost koštao života, upoznao je brojne prijatelje - kajtere, koji su u njegovu čast posle sahrane u Dunav bacili venac belih ruža... I to baš na mestu gde je Gru tragično nastradao.

Foto: Printscreen youtube/New rule

Tim povodom, nijedan od njih nije izustio ni reč - naprotiv, bili su nemi od tuge za svojim velikim prijateljem, čija je pogibija zavila u crno kompletnu domaću javnost.

Podsetimo, prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme. Prijatelji su ga izvukli iz vode, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. Gru je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Danicu i sinove Relju i Vuka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija