• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2019

08:18

UŽIVAJTE! Danas u Srbiji sunčano i toplo - TEMPERATURA DO 29 STEPENI!

Društvo

UŽIVAJTE! Danas u Srbiji sunčano i toplo - TEMPERATURA DO 29 STEPENI!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti ujutro ponegde po kotlinama kratkotrajna magla, a tokom dana pretezno sunčano i toplo, saopštio je AMSS


Duvaće slab i umeren, severni i severoistočni, krajem dana u skretanju na južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od šest do 15 stepeni, a najviša od 25 do 29 stepeni.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Najniža temperatura od 12 do 15, a najvisa oko 26 stepeni.

U ponedeljak i utorak u većini mesta pretežno sunčano vreme sa temperaturom malo iznad proseka.

U utorak posle podne, uveče i tokom noći na severu i zapadu, a u sredu i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i umerenim, povremeno jakim severozapadnim vetrom.

U četvrtak na severu razvedravanje, a u ostalim delovima promenljivo oblačno, još ponegde s kišom i pljuskovima. Zatim pretezno suncano, a od subote i malo toplije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija