• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.09.2019

21:12

(VIDEO) OTAC MOG DETETA NIJE MRTAV I NE MOLIMO ZA POMOĆ! Majku devojčice koju su šamarale vršnjakinje u Barajevu bole neistine posle svega što su doživele!

Društvo

(VIDEO) OTAC MOG DETETA NIJE MRTAV I NE MOLIMO ZA POMOĆ! Majku devojčice koju su šamarale vršnjakinje u Barajevu bole neistine posle svega što su doživele!

Podeli vest

Majka devojčice koja je pretučena u Barajevu kaže da su se u medijima proteklih dana pojavile brojne dezinformacije koje čine da njeno dete i nju situacija u kojoj se nalaze još više boli i pogađa

Najteže im je, kako kaže majka, pala lažna vest da je otac njenog deteta mrtav.

- Nije istina da joj otac nije živ. Čovek je živ, ali mi ne živimo zajedno. I nismo siromašni, niti bilo koga molimo za pomoć. Živimo kao 90 odsto ljudi, skromno i pošteno. Mnogo mi je teško kad na sve ovo što smo proživeli čitamo razne dezinformacije - rekla je ona.

Kako kaže, ni njena ćerka ne želi da se više o njima piše, a policija poseduje snimak i sve potrebne informacije, te je sve sada u rukama zakona.

(VIDEO) MLATE DEVOJČICU (14) DOK ĐACI GLEDAJU I SMEJU SE! Šokantni detaji vršnjačkog nasilja u dvorištu škole u Barajevu! Umesto da spreče nasilje, DEČACI SNIMALI!

Podsetimo, prošlog petka objavljen je snimak užasnog vršnjačkog nasilja koje dve devojčice (14 i 15) vrše na svojoj drugarici (15)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija