• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.09.2019

13:51

(VIDEO) 1, 2, 3, 4... ŠAMAR! Pojavio se novi jezivi snimak nasilja u školi, DA LI JE OVO ISTA DEVOJČICA IZ BARAJEVA?

Društvo

(VIDEO) 1, 2, 3, 4... ŠAMAR! Pojavio se novi jezivi snimak nasilja u školi, DA LI JE OVO ISTA DEVOJČICA IZ BARAJEVA?

Podeli vest

"Jedan, dva, tri, četiri", broji jedna od devojčica i svojoj vršnjakinji udara šamar

Pojavio se još jedan snimak na kome se vidi kako jedna devojčica drugoj udara šamar, prethodno je optužujući da joj je "muvala dečka". Nije još potvrđeno, ali čini se da je i na ovom snimku ista devojčica koja je zlostavljana na školskom dvorištu u Barajevu.

 

 

Kako se na najnovijem snimku vidi, devojčica u beloj majici sučeljava se sa devojčicom u žutoj majici, koja podseća na žrtvu, dok joj druge vršnjakinje diraju kosu i okružuju je. Video, sudeći po zvuku, snimaju dečaci.

- Misliš li da bi on pao na taj nivo da bude s tobom? Što si ga onda muvala? Misliš da si imala neke šanse kod mog dečka? Odgovori mi - pita devojčica u beloj majici.

Za to vreme druga deca devojčici u žutoj majici nastavljaju da diraju kosu.

- Au, nemoj, ispada perut, buraz - kaže devojčica u belom i počinje da broji:

- Jedan, dva, tri, četiri - završava ona i udara devojčici šamar.

- Pet. Sad, hoćeš da...

I tu se snimak naglo prekida, pa nije jasno da li je zlostavljanje devojčice tu stalo ili su se šamari nastavili.

(VIDEO) OTAC MOG DETETA NIJE MRTAV I NE MOLIMO ZA POMOĆ! Majku devojčice koju su šamarale vršnjakinje u Barajevu bole neistine posle svega što su doživele!

Zlostavljana devojčica podseća na onu koju su vršnjakinje pretukle u dvorištu u Barajevu, ali da li je u pitanju ista osoba, nije potvrđeno.

 

 

Podsetimo, nakon snimka koji je nastao u Barajevu, po nalogu tužilaštva za maloletnike, policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv dve nasilne devojčice, koje će biti saslušane pred sudijom. Direktor Srednje škole "Barajevo", koju pohađaju žrtva i jedna od nasilnica, smenjen je danas po nalogu Ministarstva prosvete.

POGLEDAJTE OVAJ STRAŠNI SNIMAK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Sreca pa im se serviraju Zadruga i Parovi pa se tako igraju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija