• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2019

08:12

ISKORISTITE OVAJ DAN! U Srbiji danas sunčano i toplo, ali već od sutra...

Društvo

ISKORISTITE OVAJ DAN! U Srbiji danas sunčano i toplo, ali već od sutra...

Podeli vest

U Srbiji će jutro biti hladno, mestimično uz slab prizemni mraz, na planinama uz slab mraz na dva metra, a u toku dana biće pretežno sunčano i osetno toplije, saopštio je RHMZ

 

Posle podne i uveče sa zapada i jugozapada postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo.

Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od 0 do 10, a najviša od 24 do 27 stepeni.

I u Beogradu će jutro biti hladno, a u toku dana pretezno sunčano i osetno toplije, dok se kasnije posle podne i uveče ocekuje postepeno povećanje oblacnosti, ali će se zadržati suvo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniza temperatura oko 10, a najviša oko 26 stepeni.

U ponedeljak toplo uz naoblačenje, koje će posle podne i uveče usloviti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom, najpre na zapadu i jugozapadu, a potom i u ostalim krajevima.

U utorak pretežno oblačno i osetno hladnije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, kojih će biti više na jugu Srbije.

U sredu promenljivo i malo toplije, u većem delu zemlje će prestati padavine, a kratkotrajna kiša očekuje se samo ponegde na istoku i u planinskim predelima.

U četvrtak novo prolazno naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, toplo i uglavnom suvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija