• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

26.09.2019

20:19

ISPOVEST IGORA VULETIĆA IZ PARAĆINA, BIVŠEG SUPRUGA SNEŽANE, KOJA JE NAGOVARANA NA INTIMNI ODNOS SA FUNKCIONEROM OPŠTINE PARAĆIN: Supruga mi je po dolasku kući ispričala šta je doživela, TADA KREĆE PAKAO OD ŽIVOTA!

Društvo

ISPOVEST IGORA VULETIĆA IZ PARAĆINA, BIVŠEG SUPRUGA SNEŽANE, KOJA JE NAGOVARANA NA INTIMNI ODNOS SA FUNKCIONEROM OPŠTINE PARAĆIN: Supruga mi je po dolasku kući ispričala šta je doživela, TADA KREĆE PAKAO OD ŽIVOTA!

Podeli vest

Posle objavljvanja komentara na društvenim mrežama gde su se pojedine žene požalile da ih je predsednik Skupštine Paraćin Dragan Mitić nagovarao na intimne odnose, progovorio je i bivši suprug jedne od njih

Igor Vuletić, bivši suprug Snežane, koja se oglasila da je bila ucenjivana za radno mesto i da je za uzvrat traženo da stupi u seksualne odnose, rekao je da je tačna priča da je imala ponudu da sa visokim funkcionerom opštine Paraćin stupi u intimne odnose.

- Tačna je priča da je imala ponudu da sa visokim funkcionerom Opštine Paraćin stupi u intimni odnos kako bi dobila radno mesto u vrtiću i ugovor za stalno. Ponudu je dobila u prostorijama lokalanog pokreta koje vodi opštinski funkcioner. Posle izlaganja ponude, napustila je prostorije rekavši istom da na taj način ne želi da dolazi do radnog mesta i do stalnog radnog odnosa. Sam sastanak trajao je oko 15 minuta i po njenom ulasku u auto video sam da je vidno uznemirena. Ja sam je dovezao na sastanak pošto smo oboje mislili da je sastanak stranačkog tipa. Ja sam je i vratio kući. Po dolasku kući ispričala mi je šta je doživela. Tad kreće pakao od života, odnosno naša zajednička borba protiv tog čoveka, njegovog pokreta i njegovih određenih političkih saradnika – kaže Igor i dodaje:

- Ona jeste bila član tog pokreta i jeste jedno vreme radila u predškolskoj ustanovi. Otkaz je dobila onog trenutka kada smo nas dvoje postali suviše „opasni“ u našoj borbi. Mnogi su me pitali zašto ga nismo prijavili u policiju. Pa nismo, nismo imali konkretne dokaze. Njena reč protiv njegove reči u tom trenutku bi bila jedno ništa. Mnogi su me pitali zašto ga nisam prebio, pa nisam, nije vredan stvari koje bi usledile posle toga. Ove dve stvari nismo uradili, ali zato mnogo drugih jesmo. To koliko smo se borili znamo nas dvoje i nama u tom trenutku bliski ljudi. Na sva vrata na koja smo zakucali, svuda je bilo isto, ništa bez dokaza, bez dokaza nema ni dela. To joj je između ostalog i rečeno i na sastanku sa drugim ljudima koji vode ovu opštinu, a koji je ona tražila.

 

 

Igor priča da je samom sastanku prisustvovalo više svedoka ispred kojih je ona ispričala celu priču, a da nikakvu podršku nisu dobili od njih.

- Nismo je ni očekivali znajući da je lokalna koalicija bitnija nego ona. U našoj borbi došli smo do još jedne ženske osobe, isto vaspitačice, koja je prošla kroz isti scenario sa istom ponudom. Njih dve su odlučile da decembra 2015. godine daju svoje izjave dopisniku jednih štampanih novina i javnosti prenesu svoja iskustva i pakao koji prolaze. Zbog samog nedostatka dokaza za samu situaciju, predlog novinara je bio da priču objave bez imena političara. Posle uzimanja izjave od njih dve, novinar je otišao da uzme izjavu i od lokalnog funkcionera. Tad kreću pritisci na mene. Da odustanemo, da će sve da se „ispegla“ i da koliko već „sutra“ može nazad na posao – priča Igor i dodaje:

- Nismo se prodali, ali zato mnogi drugi jesu, i nas i sebe. Priča nikada nije izašla zato što je novinar nakon svega rekao, ipak moramo sa imenom. Nismo hteli tu vrstu pritiska i borbu bez dokaza i na kraju smo odustali od svega toga. Posle svega šta smo doživeli više nikome ne verujemo. Iako više nismo u braku, od prošle godine, smatrao sam da kao neko ko je prošao sa njom celu tu situaciju imam prava da iznesem deo svog iskustva. Nisam mogao sve ovo da prećutim i time dam legitimitet čoveku koji se služi ovim stvarima. O konkretnim detaljima i imenima morate informacije da tražite od moje bivše supruge. Ja nemam njenu dozvolu da to iznosim bez nje. Ne želeći da time ugrozim naš korektan odnos u kom smo ostali posle razvoda.              


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Glupost. Znam čoveka od rane mladosti. Šta će još poltka napraviri od nas. GLUPOST!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija