• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.09.2019

21:47

(VIDEO) POKLONIĆU TI CEO PINK! Željko Mitrović pozvao Đilasa na duel!

Društvo

(VIDEO) POKLONIĆU TI CEO PINK! Željko Mitrović pozvao Đilasa na duel!

Podeli vest

Zbog Đilasovih laži da Pink ima poreski dug, Mitrović najavljuje kontratužbu i konstatuje da se ovaj medijski prostor očisti od manipulatora, lažova i lopova poput Đilasa

-Čini mi se da za sad taj proces ide u dobrom pravcu, mi smo inisistirali na svim činjeničnim uporištima za sve kvalifikacije koje sam davao u svojim pismima, tako da mislim da smo se oslonili na činjenična uporišta, pre svega na naša lična iskustva, a zatim je to potvrdila i država, sa procesima koje vodi protiv čelnika Dajrekt medije i protiv same Dajrekt medije, zbog zloupotreba u oblasti medijskog biznisa u Srbiji - rekao je Mitrović.

-Tako da, čini mi se, da kvalifikacije koje smo dali i koje su ponekada bile oblikovane na način koje je neko možda i pomislio da mogu biti uvredljivog karaktera, zapravo bile su tako oblikovane, pre svega iz razloga da bi skrenule pažnju javnosti na čemu mislim i da smo uspeli i što mi se čini da bi sud mogao da uvaži - dodao je on.

Kako kaže, sve one kvalifikacije tipa lažov, lopov, kriminalac, ocenio je da su danas u nekom smislu uvažene kao oblik komunikacije koji je tako oblikovan, da bi pre svega skrenuo pažnju javnosti iz razloga da bi se takve društvene anomalije i takve društvene devijacije u budućnosti ispravljale.

-Naše iskustvo, kada govorimo o činjeničnim uporištima je takvo da svaka uplata od Dajrekt medije koju je Pink dobijao, Pink je morao da vrati 15 odsto i to je nešto što je stvarno anomalija i industrijski standard nigde u svetu to ne podržava - objasnio je on i dodao da nigde na svetu televizija ne mora agenciji da uzvrati 15 odsto po svakoj uplati. Kako ističe, to godinama traje i to je, naravno, pravilo jedan loš ambijent i pravilo jednu devijaciju koja je uništavala medije u Srbiji.

-Ako se ovaj proces razreši kako treba, čini mi se da će to biti osnova za uspostavljanje boljih i zdravijih odnosa u oblasti medijske industrije u Srbiji - naglasio je vlasnik Pinka.

(VIDEO) TA BITANGA OD ĐILASA OVO RADI VEĆ KO ZNA KOJI PUT! Željko Mitrović odgovorio na laži lidera Saveza za Srbiju: Politički život Srbije se mora očistiti OD LAŽOVA I BITANGI!

 

Na pitanje novinara povodom novih optužbi Đilasa na račun TV Pink i njega lično o dugu od 25 miliona evra, Mitrović je rekao da je pitao privatnog tužioca kako ga nije sramota da laže juče besomučno i brutalno.

-Sudija je rekao da to nije stvar za ovaj proces, tako da će to biti stvar naše krivične tužbe prema njemu - kaže Mitrović i dodaje da nikako ne zaslužujemo brutalne laži i da Srbija ne zaslužuje da bude izložena stalno nekim izmišljotinama i lažima, zato što, ako toga bude previše, u Srbiji se više neće znati šta je istina, a šta laž.

Sudski organi, kako kaže, ne mogu sve da isprate, tako da posipanje beskonačne količine laži po Srbiji i po društvu je uvek rizik da se više ne razaznaje šta je laž, a šta istina.

-Mi ćemo na ovome inistirati svaki dan, a evo ja ga javno pozivam na duel da dođe sa mnom, može već u ovaj 'Hit tvit', pa da raspravimo to pred očima Srbije i pred očima cele javnosti da vidimo kome mi to dugujemo i šta mi to dugujemo - istakao je Mitrović i dodao da ako je išta od toga tačno, da će mu pokloniti ceo Pink.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija