• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

04.10.2019

18:39

(FOTO) "SLIKAJ MI RI*ICU, MAZI DA BUDE VLAŽNA PA GURNI PRSTIĆ"! Isplivala nikad odvratnija prepiska! Slobodan iz Arilja slao devojčici (13) gole fotografije! OVO JE BOLESNO!

Društvo

(FOTO) "SLIKAJ MI RI*ICU, MAZI DA BUDE VLAŽNA PA GURNI PRSTIĆ"! Isplivala nikad odvratnija prepiska! Slobodan iz Arilja slao devojčici (13) gole fotografije! OVO JE BOLESNO!

Podeli vest

Lovci grupe "Stoppedofilima" otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica (diverzija)

Čovek najpre je započeo konverzaciju sa maloletnicom, a potom joj je pisao da će je oženiti, da bi joj nekoliko meseci slao svoje gole fotografije pozivajući devojčicu da stupi sa njim u seksualni odnos.

Počelo je s naizgled bezazlenim porukama, u kojima joj je govorio da "ostavi knjigu i da mu da neku sličicu" i da mnogo želi da se upoznaju.

Onda je započeo s pitanjima o seksu, a kao odgovor je od devojčice dobijao odgovor da ona ima samo 13 godina, i da je suviše mlada za to.

Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije. Ispitivao ju je i da li ima oca, da li su njeni razvedeni, i insistirao na tome da ona treba da se uda za njega, da mu rodi dete, ali da mu pre upoznavanja pošalje gole slike.

- Idi u kupatilo, slikaj i grudi i picu, slikaj sve... Probaj, neće boleti... prvo mazi da bude vlažna, pa gurni prstić...

Devojčica ga je pitala da li je "njegovu bivšu devojku bolelo prvi put, i koliko je imala godina", da bi on napisao "isto kao ti, sedmi razred. malo je bolelo, bio sam nežan. Jesi li videla koliki je ku*ac?" - pisao joj je.

U grupi u kojoj su objavljene fotografije napisano je sledeće:

Pažnja Arilje, pažnja Srbija! Objavljujemo deo prepiske sa predatorom koja je trajala više meseci.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

To je kad tate i mame dozvoljavaju devojčicama šetanje internet vezama,da imaju,tvitere,instagrame,profile raznorazne,pa im je posle đavo kriv.Krivi su svi drugi sem takvih neosgovoenih roditelja.A ovog mamlaza iza rešetaka najmanje 2o godina,pa neka nacrta ribicu na zidu i neka šeta miška,državo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija