Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.10.2019

16:44

OBRT U PRIČI SA KAZNOM ZA PARKIRANJE ISPRED BOLNICE! Oglasio se Parking servis, evo šta se desilo! (FOTO)

Društvo

OBRT U PRIČI SA KAZNOM ZA PARKIRANJE ISPRED BOLNICE! Oglasio se Parking servis, evo šta se desilo! (FOTO)

Podeli vest

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" pozvalo je danas sugrađanku, kojoj je izdat nalog za plaćanje dnevne parking karte ispred medicinske ustanove, da kontaktira to preduzeće kako bi joj karta bila poništena.

Naime, jedna sugrađanka parkirala je svoj automobil u parking zoni i umesto da plati parkiranje, na papiru ostavila poruku da joj dete ide na hemoterapiju i da joj ne pišu kaznu.

"Molim vas nemojte nam pisati kaznu! U bolnici smo! Moje dete je pacijent pedijatrijske onkologije, trenutno na hemoterapiji. Hvala vam", napisala je ona, ali kada se vratila do svog automobila, zatekla je nalog za plaćanje dnevne parking karte.

Tim povodom, danas se oglasio "Parking servis" i pozvao je da kontaktira to preduzeće kako bi joj karta bila poništena.

Foto: Twitter

Kako se navodi u saopštenju "Parking servisa", do sada se nikada nije dogodilo da to preduzeće odbije reklamaciju korisniku koji je zbog hitnog pregleda prekoračio vreme parkiranja u zoni i tim povodom se obratio preduzeću, uz priloženu medicinsku dokumentaciju.

"Parking servis", kako se ističe, u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret građanima i na osnovu vremena pregleda ili terapije poništava nalog za plaćanje dnevne karte.

U saopštenju se navodi i da se do sada niko nije obratio "Parking servisu" radi reklamacije naloga, zbog čega pozivaju korisnicu da im se obrati kako bi joj nalog bio poništen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

A jel ste vi sigurni da je zaista bila tamo gde je napisala ili je to fora koju koristi da ne bi plaćala parking? Baš me zanima da li će se pojaviti sa medicinskom dokumentacijom pa da traži ukidanje kazne ... Ljudima svašta pada na pamet pa je i ovakav način izigravanja zakona vrlo moguć

djole

pre 4 godine

Ne lupaj,koja bi majka lagala za detetovu bolest zbog parkinga! Dajte ljudi bar malo empatije,kome smo prodali dusu!?

AcaFacs

pre 4 godine

Meni su pre par godina isto tako ponistili kaznu ovi iz parking servisa. Klinicki centar, ocna klinika,... Samo dokumentacija i dokaz da si bio kod lekara.

Lee

pre 4 godine

Tacno je da Parking servis izlazi u susret u slicnim slucajevima. Licno smo se uverili 3 puta, treba ih pohvaliti. Azurni su i prihvataju molbe. Bravo za Parking servis.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija