• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2019

18:22

PRE 41 GODINU OVDE JE BILO RUGLO, A SADA NIČE 33.000 KVADRATA, 185 SOBA... Predsednik Vučić u Vranjskoj banji: Ponosan sam na razvoj juga Srbije!

Društvo

PRE 41 GODINU OVDE JE BILO RUGLO, A SADA NIČE 33.000 KVADRATA, 185 SOBA... Predsednik Vučić u Vranjskoj banji: Ponosan sam na razvoj juga Srbije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Vranjsku banju, uključujući lokaciju gde je sredinom oktobra počelo rušenje hotela čija je izgradnja počela pre 40 godina, ali nikada nije završena

- Dao sam sve od sebe da pronađemo investitore. 41 godinu ovde je bilo pravo ruglo. Mnogo je ovde urađeno, šetalište, kanalizacija... Za dve godine biće završen ovaj hotel, na 33.000 metara kvadratnih, 185 soba... Sa neuporedivo najzdravijom vodom... Grad Vranje i mi smo uložili po polovinu novca za ovo. Zadovoljan sam i što Vranjanci imaju ponovo svoje pozorište, koje je izgorelo pre nego što smo mi došli na vlast. Kod nas za sve treba vremena, ali evo, gradi se... - rekao je predsednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobrodošlica i dres FK Vranjska banja na poklon!

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Окт 2019. у 8:49 PDT

Hotel pod nazivom "Skadar na Banjštici"

Hotel, u narodu poznat kao "Skadar na Banjštici" počeo je da se gradi 1978. godine, ali je osamdesetih godina prošlog veka izgradnja stala zbog nedostatka finansijskih sredstava i nerešenih imovinskih odnosa.

Specijalna bolnica i Fond PIO su nakon sudskog spora postali vlasnici nedovršenog hotela, pa su zemljište prodali "Milenijum timu".

Procenjeno je da ovaj objekat nije bezbedan i da su temelji popustili.

Republička građevinska inspekcija je donela rešenje o rušenju, a ono će trajati 120 dana.

Prvo se ruše rizični delovi, ulaz objekta koji je počeo da se naginje ka ulici i deo ka crkvi i kućama. Radi se građevinskim mašinama, bez miniranja.

 

 

O dolasku Folksvagena u Srbiju

- Neću da obećam ništa, nismo u EU kao Bugarska i Rumunija, to su tehnički problemi, ali daćemo sve od sebe da dovedemo Folcvagen u Srbiju. Sutra na sastanku ću da probam da ubedim Nemce - naglasio je Vučić.

O Kurtiju

- On se mnogo druži sa Radom Trajković, pa prete. Tako je i Haradinaj pretio, a on je već završio svoju karijeru. Kurti je još 2016. rekao da je najveća opasnost Aleksandar Vučić. Ne znam šta tačno oni žele, sačekaćemo da se formira vlast pa ćemo onda videti - rekao je predsednik Srbije. 





 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lane

pre 4 godine

Uz naseg predsednika, Srbija napreduje sve više i više !

verica

pre 4 godine

Vučić još jednom pokazuje kako podjednako brine o svim delovima Srbije dovodeći investitore u našu zemlju koja je svakim danom sve bliža EU!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija