• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

22.10.2019

17:17

PUTNICA ER SRBIJE NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA JOJ SE DEŠAVA! Istorijski trenutak pred šesti rođendan našeg avioprevoznika!

Društvo

PUTNICA ER SRBIJE NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA JOJ SE DEŠAVA! Istorijski trenutak pred šesti rođendan našeg avioprevoznika!

Podeli vest

"Er Srbija" je danas, samo četiri dana pre obeležavanja šestog rođendana, proslavila još jedan istorijski trenutak i poželela dobrodošlicu svom jubilarnom 15-milionitom putniku

Vanja Zečević iz Surčina prijatno se iznenadila kada joj je saopštena ova lepa vest dok se, sa sinom Jakovom, na Aerodromu Nikola Tesla prijavljivala za let JU334 "Er Srbije" od Beograda do Frankfurta, gde živi.

- Veoma smo ponosni što smo za šest godina poslovanja pod imenom ''Er Srbija'' prevezli čak 15 miliona putnika. To je još jedan veliki i značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada - čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu. Zahvalni smo našim putnicima na ukazanom poverenju i spremni za dalju ekspanziju da bismo u narednim godinama ugostili još mnogo miliona zadovoljnih putnika - izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.



Predstavnici "Er Srbije" čestitali su gospođi Zečević i uručili joj vaučere za povratnu besplatnu kartu koju će moći da iskoristi za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi Er Srbije.

- Ne mogu da verujem da sam baš ja, sa mojim sinom, imala tu sreću da dobijem ovako lepu nagradu. Pogotovo zbog toga što nikada do sada nisam osvojila nikakvu nagradu. Uvek letim avionima "Er Srbije" i baš zbog toga mi je drago što mi je moja nacionalna kompanija dala ovako divan poklon - rekla je Vanja Zečević.

"Er Srbija" će šestu godišnjicu proslaviti 26. oktobra 2019. godine, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Aeroput, koji je kasnije preimenovan u JAT pa u Air Serbia, je star preko 90 godina, osnovan je 1927. godine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija