• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

23.10.2019

16:28

PAVLE BIHALI ZA INFORMER RAZOTKRIVA SEKTAŠKI SPOT: Otkriveni sektaški znakovi u pesmi Drama, ovo su dokazi! (FOTO)

Društvo

PAVLE BIHALI ZA INFORMER RAZOTKRIVA SEKTAŠKI SPOT: Otkriveni sektaški znakovi u pesmi Drama, ovo su dokazi! (FOTO)

Podeli vest

Pavle Bihali, koji je ovih dana javno stao u odbranu najpopularnijeg jutjubera Baka Praseta nakon niza orkestriranih napada, otkriva za Informer da je došao do dokaza da 'Dojče vele' koji je finansirao pesmu jutjubera 'Drama' iskoristio sektaške simbole.

- Ove slike jasno govore da je slovo M u nazivu pesme 'Drama', sačinjeno od znaka Vav koji kad se prevede znači broj 6. Dakle u naslovu imamo 666. Pored sektaškog svevidećeg oka u trouglu, takođe u naslovu pesme, za koji i mala deca znaju šta znači, otkrili smo i ovo. Upravo kroz zezanje, sekte i funkcionišu - upozorava Bihali. 

Foto: infomer DN

Prema njegovim rečima, pratiće se svaki dalji pokret ove organizacije, jer nažalost tretutno ne postoji krivično delo.

Foto: infomer DN

- Kontaktirani su nadležni organi u meri koliko je moguće, ali nema krivičnog dela. Pratićemo pod lupom dalje akcije ove organizacije i nećemo odustati. Što se tiče Bogdana i ostalih jutjubera oni nastavljaju svoj posao i ne treba da se osvrću na pretnje sektaša - zaključuje Bihali. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Pa ko je on vise da mu dajete prostora toliko? Sta on ima da razotkriva,kad covek ima naci tetovaze i gomilu drugih naci simbola koje forsira.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija