• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2019

14:10

SEĆATE LI SE SESTRE IZ ZVEČANSKE KOJA JE BACILA BEBU U KREVETAC? Evo kolika joj KAZNA PRETI

Društvo

SEĆATE LI SE SESTRE IZ ZVEČANSKE KOJA JE BACILA BEBU U KREVETAC? Evo kolika joj KAZNA PRETI

Podeli vest

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu optužilo je Ðurđiju Alimpijević (23) jer je letos u ustanovi "Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj", dvogodišnjeg dečaka na grub i neprimeren način nosila držeći ga samo jednom rukom i to za nadlakticu, a potom ga tako bacila u krevet, dok je sve vreme drugom rukom držala mobilni telefon.

Njoj se optužnim predlogom tužilaštva na teret stavlja krivično delo "zlostavljanje i zapuštanje maloletnog lica", za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Sumnja se da je Alimpijevićeva 11. jula, svesna protivpravnosti svog dela, grubo zanemarila svoju dužnost zbrinjavanja i vaspitavanja, tako što je zlostavljala dvogodišnjeg dečaka N.M. o kojem je dužna da se stara.

(VIDEO) POLICIJA SASLUŠALA BAHATU MEDICINSKU SESTRU (23) IZ ZVEČANSKE! Čeka je KRIVIČNA PRIJAVA zbog MUČENJA I ZLOSTAVLJANJA DEČAKA!

(VIDEO) SKANDAL! KAD MU RUKICU NIJE IŠČUPALA! Pogledajte bahato ponašanje MEDICINSKE SESTRE U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU U ZVEČANSKOJ!

Ona je noseći mobilni telefon u levoj ruci, u desnoj ruci nosila maloletnog N.M, držeći ga za nadlanicu na grub i neprimeren način, unevši ga u prostoriju tako noseći do kreveta, te ga zatim koristeći samo desnu ruku bacila u krevet, ne prestajući da gleda u mobilni telefon sve vreme dok je nosila i spuštala dete, smatra tužilaštvo.

Zatim je fotografisala drugo dete, koje je bilo u krevecu pored, što je zabranjeno pravilima stacionara, navodi tuzilaštvo u optužnom predlogu.

Alimpijevićeva je u Zvečanskoj radila od aprila ove godine po osnovu ugovora o radu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 4 godine

Neki advokat **** *****, braniće ovu zlu ženu, i nagovoriće je da prizna krivicu. Kada prizna dobiće novčanu kaznu u iznosu od 100 000 dinara koja se uplati u humanitarne svrhe i kazna se nigde ne evidentira. Ona čista, bez kaznene evidencije i za 3 godine eto nje u Tiršovoj kao glavna sestra!

Advokat

pre 4 godine

Pa slobodno reci sudije Zorana, sin Milan Ivošević advokat.

SS

pre 4 godine

Ne preti njoj ništa,kad verovatno ima neku zaleđinu na bilo koji način,jer se ne bi tako ponašala prema deci,etici i radnom mestu,ovo je Srbija.

Tina

pre 4 godine

Životna želja mi je bila da se bavim decom. Obilazila sam domove sa napuštenom decom, uživala. Život me odveo na drugu stranu i to ne mogu prežaliti. Kad vidim ovako nesto duša me boli. Da li imaju neki testovi, psihološka ispitivanja pre nego zaposle nekog u ovakvu ustanovu?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija