• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2019

17:57

NEĆE VALJDA ZAGREB DA ME PODRŽI?! Bajaga ODBRUSIO Dušanu Teodoroviću: Nije mi jasno u čemu je problem tog akademika!

Društvo

NEĆE VALJDA ZAGREB DA ME PODRŽI?! Bajaga ODBRUSIO Dušanu Teodoroviću: Nije mi jasno u čemu je problem tog akademika!

Podeli vest

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga izjavio je da mu nije jasno zašto ga je akademik Dušan Teodorović prozvao na Tviteru zbog koncerta njegovog benda na manifestaciji "Beogradska zima", kao i da to nije prvi put da ga napada

- Nije mi jasno zašto me taj akademik proziva. Nije mu ovo prvi put da to radi. Pa, naravno da će Grad Beograd podržati koncert ako sviram u prestonici. Neće valjda Grad Zagreb da me podrži? - rekao je Bajaga.

Dodao je da Grad Beograd uglavnom podržava sve kulturne manifestacije koje se u njemu održavaju, ne samo koncerte, već i pozorišne predstave.

Teodorović je pre nekoliko dana na svom Tviter profilu postavio fotografiju muzičara koji su pevali na manifestaciji "Beogradska zima", uz reči: "Bajaga, nemoj da bude posle da si samo radio svoj posao. Ne, ne, pevao si na Vesićevim koncertima, slikao se i podržavao moderne varvare".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija