Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2019

16:18

NE DOZVOLI DA MAJKA UMRE, A DA TE NE ZAGRLI! Snežana traži ukradenog sina! Rodio se zdrav, a onda odjednom...

Društvo

NE DOZVOLI DA MAJKA UMRE, A DA TE NE ZAGRLI! Snežana traži ukradenog sina! Rodio se zdrav, a onda odjednom...

Podeli vest

Mnoga pitanja bez odgovora u slučajevima kradenih beba roditeljima i dalje ne daju da noću mirno zaspe. Veliki je broj onih koji su sigurni da im je dete živo i čitav život posvete tome da ga nađu.

Među njima je i Snežana Brkić, koja je rodila blizance, a zatim su joj javili da je jedan od njih preminuo u Beogradu.

Ona je sada objavila na Fejsbuku fotografiju sa mužem i decom, i dalje sigurna da joj je sin preživeo i moli sve ljude koji znaju slične osobe da joj se jave.

"Dragi sine, ovo su tvoji roditelji i tvoja braća koji te željno iščekuju. Ovaj crni dečko je tvoj brat blizanac. Majka vas rodila žive i zdrave sa dobrim ocenama 26. maja 1991. godine u bolnici Loznica. Samo tri dana sam te gledala a onda u večernjim satima su mi rekli da te prebacuju u Beograd. Kada sam pitala zašto rekli su da si se nagutao plodove vodice a oni nemaju aspirator da je iscrpe. Kakva laž", počinje svoju ispovest Snežana Brkić.

(VIDEO) LEKAR MI JE TRAŽIO 10.000 EVRA DA BIRAM BEBU U KBC "ZVEZDARA"! Marko otkrio kako je funkcionisala "pijaca beba" u srpskim porodilištima!

Ona je zatim dodala da tu tada živeli u mesti Crnča u opštini Ljubovija.

"Tražila sam te sine sve ove godine. Ne želim da umrem, a da te majka ne vidi i čvrsto zagrli. Bol ne jenjava, sve je jača. Molim sve ljude dobre volje da dele dalje i ako vide bilo kakvu sličnost da mi jave. Dvojajčani ste blizanci i ti si bio plav kao beba. Ja tebe nikom nisam dala. Meni je rečeno da si preminuo a leš mi nisu dali. Imam sve papire i sigurna sam da si živ. Voli te mama", napisala je ona na Fejsbuku, a fotografiju je za vrlo kratko vreme podelilo više od 36.000 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Koliko slučajeva "ukradenih" beba je do sada rasvetljeno i dokazano? Koliko mi je poznato NITI JEDAN ... Zašto se dozvoljava ovo ludilo i vršljanje muljatora koji bezdušno koriste naivne ljude koji i bez njih dovoljno pate? Zarad čega? Šta je svrha toga? Da nateraju državu da plati za "ukradenu" decu bez bilo kakvih dokaza? Zašto se dozvoljava javno prozivanje i optuživanje uglednih lekara i institucija i uništavanje njihovog ugleda a da nije ponuđen ni jedan dokaz za monstruozne optužbe?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija