• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.M.

13.11.2019

21:22

KONGRES INVAZIVNE HIRURGIJE! U Beogradu najbolji evropski stručnjaci!

Društvo

KONGRES INVAZIVNE HIRURGIJE! U Beogradu najbolji evropski stručnjaci!

Podeli vest

Najveći kongres na Balkanu o neinvazivnim lapraskopskim intervencijama, održaće se od 14. do 16. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu

Ovaj međunarodni skup okupiće i veliki broj eminentnih profesora i doktora iz celog sveta, ali i domaće stručnjake iz oblasti pedijatrije, ginekologije, abdominalne i grudne hirurgije i druge. 

- Minimalno invazivna hirurgija je oblast medicine koja izučava napredne tehnologije i primenjuje ih kako bi se izbegla potreba za velikim rezovima koji se koriste pri tradicionalnom pristupu, a sve sa ciljem smanjenja bola, učestalosti komplikacija i bržeg oporavka pacijenata.  Ovogodišnji  Kongres organizovan je u saradnji sa regionalnim udruženjima iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, BiH, što vodi ka daljem unapređenju ove vrste hirurgije u Srbiji. Na ovom kongresu, gde je učešće uzelo čak 35 stranih stručnjaka, bavićemo se temom unapređivanja i napretka minimalno invazivne hirurgije u Srbiji i regionu uz prezentaciju kroz naučne sesije. Cilj nam je da jedni drugima ukažemo na najbolje primere iz prakse, načine uspešnog sprovođenja minimalno invazivnih metoda i mogućnosti daljeg razvoja i unapređenja ove grane medicine - navodi se u saopštenju.
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija