• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

16.11.2019

12:02

JUTRO POSLE OPERACIJE! Evo kako se OSEĆA Đorđe Balašević!

Društvo

JUTRO POSLE OPERACIJE! Evo kako se OSEĆA Đorđe Balašević!

Podeli vest

Kantautor Đorđe Balašević uspešno se oporavlja nakon što je juče na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici operisan. Njemu su, nakon što je juče u jutarnjim satima doživeo infarkt, ugrađeni stentovi

Kako Blic saznaje od izvora iz bolnice, oporavak Đorđa Balaševića teče po planu i on se oseća dobro.

Kako se saznaje, nema nikakvih komplikacija i kontraindikacija i oporavak teče kako je i uobičajeno kod pacijenata kojima je organizam jak, što je kod Balaševića slučaj.

ĐORĐE BALAŠEVIĆ IMAO SRČANI UDAR, otkazan koncert u Kragujevcu

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana oglasili su se sin i ćerka Đorđa Balaševića, koji su naveli da se njihov otac dobro oseća.

- Za sve što pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća - napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji boksuje.

- Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta - napisala je Jovana Balašević na Instagramu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

I,Vučić je nečiji tata,nemaš samo ti tatu.Ovamo se raduješ Vučićevoj bolesti,a kad je reč o tvom tati,onda svi treba da se brinemo za njegovo zdravlje.Evo ja se brinem za zdravlje tvog tate,baš koliko i ti za Vučićevo.Je'l to u redu?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija