• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Večernje novosti

16.11.2019

22:24

SRCE MU JE UBRZANO LUPALO, A PRITISAK... Otkriveno ZAŠTO je predsednik Vučić PRIMLJEN NA VMA!

Društvo

SRCE MU JE UBRZANO LUPALO, A PRITISAK... Otkriveno ZAŠTO je predsednik Vučić PRIMLJEN NA VMA!

Podeli vest

Iz Generalnog sekretarijata saopšteno da je Aleksandar Vučić na VMA primljen u petak, u kasnim popodnevnim satima

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno.

Ovu dobru vest u subotu je saopštila i savetnica predsednika Suzana Vasiljević, nakon što je informacija o zadržavanju Vučića u bolnici uznemirila javnost u Srbiji.

Da predsednik ima kardiovaskularne zdravstvene tegobe, ranije ujutro saopšteno je iz Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije, uz napomenu da je na VMA primljen u petak, u kasnim popodnevnim satima.

JAK KAO STENA! Vest o zdravstvenim problemima predsednika Vučića obišla svet, EVO KAKVO JE NJEGOVO TRENUTNO STANJE!

 

Kako se nezvanično saznalo, predsedniku je bio znatno povišen krvni pritisak i imao je ubrzan rad srca, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć i prepisana adekvatna terapija.

Da je predsedniku Srbije već znatno bolje potvrdio je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je izjavio da je siguran da će sa zdravljem Vučića sve biti u redu:

- Siguran sam u to i zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare.

 

 

Vulin je kazao da Vučiću lekari mogu da priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

- Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a pre svega njegova porodica, voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je, jednostavno, takav čovek - naveo je Vulin.

Dodao je da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

... Више љубави - мање секирације...! То је универзални рецепт за такву врсту болести...

crni

pre 4 godine

Predsednice zelim Vam brz oporavak i dobro zdravlje.Bas vas briga sta pisu dusmani, njima je samo to ostalo i nista vise.Svi normalni i dostojanstveni ljudi iz Srbije trebaju brinuti za zdravlje svog predsednika. Da nam dugo-dugo pozivis zdrav i veseo sa svojom porodicom i nama bezimenim prijateljima.

bekos

pre 4 godine

Zelim ti Vucicu da izdrzis i prebrodis sve zdravstvene probleme!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija