• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.11.2019

14:52

OTAC SOFIJE NAKIĆ DIRLJIVIM REČIMA se oprostio od ćerke koja je izgubila BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU

Društvo

OTAC SOFIJE NAKIĆ DIRLJIVIM REČIMA se oprostio od ćerke koja je izgubila BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU

Podeli vest

Tragična smrt devojčice Sofije Nakić (16) koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva, mnoge je pogodila, a potresnom porukom sinoć se od voljene ćerke oprostio njen otac Bojan Nakić.

"Moj anđeo je sada sa anđelima. Budi dobra, princezo... Ljubi te otac", napisao je Bojan Nakić na Fejsbuku.

DIRLJIVO! DOKTOR NIJE USPEO DA SPASE ŽIVOT SOFIJI NAKIĆ, ali je uradio nešto što će Srbija ZAUVEK PAMTITI!

PREMINULA SOFIJA NAKIĆ (16)! Sačekala tatu da je poljubi i ZAUVEK SKLOPILA OČI! Otišla na neko bolje mesto!

Danas oko 16 sati telo nesrećne devojčice biće dopremljeno iz Atine u rodni Žitkovac, u majčinu rodnu kuću, piše u objavi grupe "Sa Sofijom do pobede".

- Na večni počinak našu herionu njeni najbliži, ali i svi oni koji su se borili da joj pomognu, ispratiće je u sredu, 20. novembra u 13 časova na Žitkovačkom groblju - stoji dalje u objavi.

Sofija se razbolela 2017. godine, a šest meseci kasnije sarkom je bio toliko veliki da se nije mogao operisati.

Sofija je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva u sinusnoj šupljini i na mekom nepcu, zbog čega nije mogla da jede, niti da kaže da je gladna.

Počela je lečenje na dečijem Hematoonkološkom odeljenju u Kliničkom centru u Nišu, ali vrlo brzo je zbog retkosti bolesti upućena na Institut za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu, a potom je otputovala na lečenje u Atinu, za šta je cela Srbija sakupljala novac.

Na Institutu se lečila sve do maja ove godine - dobijala je hemoterapije, tri različita citostatika i radio terapiju, ali ništa od toga nije dalo rezultata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija