• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje

23.11.2019

21:08

ZA OVO IM TREBA SRPSKA PAMET! DELOVE ZA BATERIJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA PRAVIĆE U NAŠOJ ZEMLJI! Posao za 1.000 ljudi, korejski "Kungšin" prelomio!

Društvo

ZA OVO IM TREBA SRPSKA PAMET! DELOVE ZA BATERIJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA PRAVIĆE U NAŠOJ ZEMLJI! Posao za 1.000 ljudi, korejski "Kungšin" prelomio!

Podeli vest

Korejska kompanija "Kungšin" zainteresovana je za izgradnju fabrike za proizvodnju elektronskih komponenti za automobilsku industriju u Smederevskoj Palanci. Investitori imaju nameru da ulože 24 miliona evra u pogone, i uposle oko 1.000 radnika

Korejski investitori obišli su palanačku industrijsku zonu, i razgovarali sa čelnicima opština Smederevska Palanka i Velika Plana, kao i sa predstavnicima Razvojne agencije Srbije i Korejske agencije za promociju u trgovinu investicija, prenose "Večernje novosti".

- Zadovoljni smo što je ova kompanija, od tri ponuđena grada u Srbiji, izabrala baš Smederevsku Palanku. Pre godinu dana, kada smo počeli uređenje industrijske zone Guberaš, upravo smo želeli da dovedemo investitore koji bi na ovom mestu sagradili fabriku i uposlili ljude - izjavio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

On je kazao da će lokalna samouprava obezbediti sve potrebne uslove kako bi investitori mogli da započnu radove, i da predstoji dovršetak radova na uređenju industrijske zone, tačnije izgradnja putne infrastrukture.

SRBIJO, UZBUNA! SVAKO TREĆE DETE RAZMIŠLJA O SAMOUBISTVU, na internetu traže kako da to učine! Šok istraživanje UNICEFA

Izgradnja fabrika u industrijskoj zoni Guberaš, bila bi od velikog značaja i za susednu Veliku Planu.

- Dolaskom investitora iz Koreje, pružiće se mogućnost i građanima Velike Plane da dođu do posla. Saradnja dveju opština je dobra, i nadam se da je ovo početak novih investicija - kaže predsednik opštine Velika Plana Igor Matković.

Korejska kompanija bi u ovim pogonima proizvodila delove za baterije za električna vozila.

KO O ČEMU, AMERI O SRBIJI I RUSIJI! Vašington ne prestaje da brine zbog uplitanja Moskve, a sada nas i "KAO PODRŽAVA U ŠPIJUNSKOJ AFERI"!

Predstavnici kompanije iz Koreje, koja posluje u sastavu grupe "Kungšin kabls", obišli su više lokacija u Srbiji, a drugi put su u Smederevskoj Palanci


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Autohtoni Srbin

pre 4 godine

I opet fabrika pletenih kablova. Dokle vise! Ako vako nastavimo imacemo isti problem kao poljska da pozvane duhove vise nemozemo oterati. Poljaci se od davnih pogesno donetih odluka jos nisu oporavili. Koja ozbiljna kompanija zeli uloziti novac na mestu gde nema vise nezaposlenih i gde je najvisa praksa pletenje kablova. Ovako se visoka tehnologija ne privlaci. Srbijo zemljo poljoprivrednika i pletaca kablova, tako se neide u buducnost.

Bella Bond

pre 4 godine

Poštovani uredniče, Za to im ne treba srpska pamet. Treba im radna snaga da sklapaju i rade kako im se naredi. Da im treba srpska pamet, Srbija bi imala licencu za baterije. Molim vas da ne stavljate bombaste neistinite naslove da nam se rugaju i ismijavaju. Budite pametni i nađite neki drugi pravi naslov da privučete kupce.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija