• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

24.11.2019

09:56

VEDRANA OPLELA PO MOĆNICIMA: Vladaju svetom i uništavaju živote, a ne snose posledice!

Društvo

VEDRANA OPLELA PO MOĆNICIMA: Vladaju svetom i uništavaju živote, a ne snose posledice!

Podeli vest

Hrvatska spisateljica oštrog pera Vedrana Rudan je u svom stilu osula paljbu po moćnim muškarcima na Zapadu, koji, po njoj, vladaju svetom i ne snose nikakve posledica za živote koje uništavaju

Ona u tekstu na svom blogu primećuje da su devojčice mučene i silovane dok ih je pokojni milijarder Džefri Epstajn podvodio “ekipi ocvalih mužjaka”, među kojima je bio i britanski princ Endrju. Njen autorski tekst prenosimo u celosti:

S vremena na vreme zlostavljanje žena postane tema čak i u Hrvatskoj. Kad neki mužjak baš ono pop**di pa ženi izvuče grkljan kroz rupu gde joj je nekad bilo oko, mlade žene krenu na ulicu, guraju kolica, pevaju, na pozornici aktivistkinje dižu šačice u vazduh… Poručujemo svetu, i mi smo civilizovani, i mi smo protiv nasilja onako kako je to… Onako kako su to… Evropa i Amerika. A kako je to Evropa protiv nasilja? Pratite li možda sad već “Slučaj Endrju”? Endrju je najdraži sin kraljice Elizabete Druge. Njezini sinovi i unuci uglavnom su poznati po tome što se bave dobrotvornim radom, a njihove bolje polovine nošenjem haljina.

Za svaku je pohvalu što prinčevi koji ne bi trebalo baš ništa da rade ipak, je li, rade. Fotkaju se s gladnim crnčićima, jedan je princ otišao tako daleko da je čak s ženom boje blede čokolade dobio dete. Prinčevi otvaraju sirotišta, škole, pomažu deci koja su rano izgubila mamu i onoj koja imaju psihičkih problema… Ako budem još nabrajala poći će vam suze na oči. A onda ovo s onim Endrjuom? I to baš u vreme kad je pokret #MeToo skrenuo slepom svetu pažnju na činjenicu da ni jedna žena u Americi ne može uspeti ako ne da p***e. Neverovatno! J***š talent, trud, obrazovanje. Širi noge, maco! Onaj Endrju! Princ se godinama družio s američkim milijarderom, zvao se Džefri Epstajn. Čovek se bavio podvođenjem maloletnica. Imao je svoje ostrvo, avion, lovce na komade i mušterije. Mušterija mu je bio, između ostalih, i Klinton. Čitava je ekipa ocvalih mužjaka j***la devojčice koje su bile mlađe od njihovih ćerki. Te su cure progovorile, detaljno opisale gde su se j***le, jedna je rekla da se princ Endrju jako znoji dok k***e. O Klintonu se manje čuje. Doduše, o njegovom je k***u sve rekla Monika Levinski. Klintonova žena opet će ući u trku za predsednicu Amerike. Kad je afera s njenim mužem i Monikom bila na vrhuncu, Klinton je rekla da je Monika “bila punoletna”, pa “mora odgovarati za svoje postupke”.

Nadam se da će babuskara opet pop***ti. Tramp je u odnosu na nju, kako su nekad govorili ljudi s ovih prostora, “dom kulture s vodoskokom”. I tako, devojčice su na ostrvima, u hotelima i dvorcima opušteno mučili i Endrju i Klinton. Što se dogodilo princu i Bacaču Bombi s Osiromašenim uranijumom na Balkan? Hoće li biti osuđeni na dugogodišnju robiju? Ha, ha! Klinton mudro ćuti, jednom je previše s**o pa se opekao. Endrju je izazvan svremirskom glupošću, geni su neumoljivi, to mu je od sifilisom razorenog pretka Henrika Osmog, dao intervju BBC-u. Rekao je da se on za vreme seksa ne znoji, nikad nije video “damu” koja ga optužuje, baš u vreme koje cura navodi kao “vreme radnje” on je jednu od svojih devojčica vodio na picu. Čak je i kraljici Elizabeti navikloj na sva silna sr**a što su joj do sada radila deca ovoga puta prekipelo. Endrju više nikome neće pomagati, ni biznisom se neće baviti, on se “povukao”, a kraljica je njegovo “povlačenje” prihvatila. Klinton? Onaj podvodač je u samici u kojoj je bio dvadeset i četiri sata pod posebnom kontrolom “počinio samoubistvo”. Kome je, dok su ga vešali o kuku, vikao: “Milost, gospodo”, nikad nećemo saznati.

Endrjuu i Klintonu koje bi zbog svega što su učinili takođe trebalo obesiti o kuku ništa se neće dogoditi. Cure koje u vreme mučenja nisu bile punoletne u međuvremenu su to postale. A kad si “punoletna”, što bi rekla Klinton, ko te j**e. Svetom vladaju silovatelji i ubice. Cure na koje oni bace oko nemaju šanse. Sve je ovo odavno poznato, mene smeta drugo. Kad neki gad u Hrvatskoj siluje ili ubije curicu portali ga odmah proglase “monstrumom” i “Balkancem”. Nije fer. On je naš princ, on je Klinton. Jesu li žene danas u Evropi i Americi ljudska bića? Nisu. Naše unuke su spremište sperme naših gospodara. Tako je bilo. Tako jeste. Tako će ostati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Буржоаски систем модерног РОБОВЛАСНИШТВА, допушта новцу све...Имаш новац имаш и имунитет од кривичног гоњења...Монструми са новцем, то су производи буржоаског либерализма и њиховог погледа на свет где је најбогатијима баш - све допуштено...!! Проблем је и што им заштиту даје лумпенпролетаријат и њихови " СС ћелавци", плаћеници спремни за њих да дају свој бедни живот, ослобођени класне свести и класне припадности...То је генерални проблем свеукупног човечанства Па... и радничке класе у Хрватској, која је масовно своју класну свест заменила хистеричном наци-идеологијом према Србима...Отуда и насиље према женама од фрустрираних људи лишених елементарне класне свести од чега заправо живе и раде, и за кога...?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija