• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2019

10:22

PORODICA IZ GNJILANA NAŠLA KRST U DRVETU, a uplakana majka Ljubica tvrdi: To je znak od Boga zbog SMRTI NAŠEG SINA

Društvo

PORODICA IZ GNJILANA NAŠLA KRST U DRVETU, a uplakana majka Ljubica tvrdi: To je znak od Boga zbog SMRTI NAŠEG SINA

Podeli vest

Porodica Cuckić iz Šilova nadomak Gnjilana je, pripremajući drva za ogrev pre nekoliko godina, naišla na, kako oni kažu, znak od Boga. U deblima ukazao se krst.

- To je Bog  poslao, a mi smo ga našli, mislim da nas je Bog darovao jer smo mi prvi kuću ovde podigli kad je bilo najteže. Ovde je bila rudina, polje, a sada ima oko 15-16 kuća oko nas. Osim toga, verujemo da nam se oglasio jer smo mi njemu poklonili jednog anđela - priča Ljubica (62).

Foto: Printscreen You Tube/RTV PULS

 

Ona je sa porodicom posle 17. marta 2004 svoje sklonište pronašla u Šilovu, selu nadomak Gnjilana. Tu živi sa suprugom Novicom i sinom Dušanom, a sa knedlom u grlu i suzama koje ne može da sakrije priseća se dana kada je njen sin Zlatko izgubio bitku sa opakom bolešću.

Foto: Printscreen You Tube/RTV PULS

 

- I verujem da smo mi Bogu poklonili jednog anđeča kome je sad dest godina žalosti. On je uzeo krst u crkvu da bude kum, ali nije mogao da ga vrati jer je umro i onda mislim da možda ima neka sila koja nam je dala da taj krst imamo, a njega da nemamo - kaže Ljubica, koja je učiteljica i omiljena u selu.

Kaže i da su emotivno veoma vezani za krst, koji im na naki način pomaže da žive sa tugom za sinom koja je i posle dest godina ista kao i prvog dana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Moderna tehnološka dostignuća su čudo...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija