• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

25.11.2019

14:23

PAVLE BIHALI: Hvala Stefanoviću za brze reakcije nadležnih

Društvo

PAVLE BIHALI: Hvala Stefanoviću za brze reakcije nadležnih

Podeli vest

Novosadska policija identifikovala je i privela muškarca za koga se sumnja da je na na ulici šamarao devojku, što se vidi na snimku koji se masovno širi na društvenim mrežama!

Ovaj snimak objavio je Pokret Levijatan. Kako saznajemo, mladić se sumnjiči da je 21. novembra u Bulevaru patrijarha Pavla u Novom Sadu šamarao devojku, a to su zabeležile i kamere.

Direktor 'Levijatana' Pavle Bihali ističe da je nasilniku izrečena hitna mera zabrana prilaski žrtvi nasilja. 

- Nažalost, ovo je kvalifikovano kao lakše krivično delo. Ovim putem želim da se zahvalim ministru Stefanoviću što je imao sluha za naš angažman i trud, ali i što je lice privedeno i procesuirano u rekordnom roku. Ovo je pokazitelj da MUP neće ćutati, kako na najteža krivična dela, tako i na lakša krivična dela koja kasnije po statistici završavaju u redovima crne hronike - naglašava Bihali, dodajući da je policija u roku od 48 sati reagovala u dva slučaja:

- Osim ovog slučaja nasilja nad ženom, imali smo i brzu reakciju u Kuršumliji gde je MUP takođe priveo osumnjičena lica za borbu pasa i takođe ih procesuirao. I to istog dana, kada smo objavili monstruozni snimak. Upravo u ovome je snaga Pokreta Levijatan koja stimuliše nadležne organe da rade svoj posao. Nadamo se da ćemo saradnju podići na još viši nivo i da će zločinci svih vrsta dva puta rasmisliti pre nego što počine krivično delo - zaključuje Bihali. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija