• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

26.11.2019

15:52

DUPLO VIŠE ZAINTERESOVANIH! Klinički centar zapošljava 55 medicinskih sestara i dva lekara

Društvo

DUPLO VIŠE ZAINTERESOVANIH! Klinički centar zapošljava 55 medicinskih sestara i dva lekara

Podeli vest

U Kliničkom centru Srbije u toku je konkurs za prijem 55 medicinskih sestara, dva lekara i više nemedicinskih radnika, a na razgovoru za posao danas je bilo blizu 100 kandidata

Od početka godine u KCS je ugovor o radu dobilo 583 zdravstvenih radnika, od toga 136 lekara i čak 447 medicinskih sestara i tehničara, navedeno je na sajtu KCS.

Sada je u realizaciji konkurs kroz koji će biti zaposleno još 55 medicinskih sestara i tehničara i dva lekara. Prethodne, 2018. godine, u KCS je zaposleno 449 zdravstvenih radnika, a u 2017. godini ukupno 515 zdravstvenih radnika je dobilo posao u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

DRŽAVA OTKUPILA 34,58% AKCIJA KOMERCIJALNE BANKE! Evo kakva će sada biti njena sudbina!

Foto: Pixabay

Direktor KCS prof. dr Milika Ašanin ističe da Klinički centar Srbije omogućava mladim ljudima koji se zapošljavaju u ovoj zdravstvenoj ustanovi da steknu medicinska znanja, uče od starijih kolega, napreduju i da se profesionalno ostvare.

Uz veliku podršku Ministarstva zdravlja, trudimo se da zapošljavanjem mladih formiramo nove generacije zdravstvenih radnika Kliničkog centra Srbije, ustanove u koju svi pacijenti dolaze onda kada je zdravstveno stanje najteže, jer dobro znaju da u ovde uvek mogu dobiti najbolju i najkvalitetniju negu i lečenje u skladu sa savremenim dostignućima najbolje kliničke prakse -kaže direktor KCS Ašanin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija