• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2019

16:42

HAOS U JUTARNJEM! RUDAN: Mariću, ti si prostak i divljak, uživala sam kad ti je stjuardesa začepila LABRNJU! MARIĆ: Sad će žene da polude za mnom! (VIDEO)

Društvo

HAOS U JUTARNJEM! RUDAN: Mariću, ti si prostak i divljak, uživala sam kad ti je stjuardesa začepila LABRNJU! MARIĆ: Sad će žene da polude za mnom! (VIDEO)

Podeli vest

Književnica Vedrana Rudan poznata po britkom jeziku, gostovala je kod Milomira Marića u emisiji, a nekoliko puta mu je rekla da je retardiran, prostak, divljak a da je Sarapa gospodin čovek za njega, te nastavila u istom stilu rekavši mu da mu je emisija Ćirilica davež, kao i da je dosadan.

"Svi su gospoda u odnosu na tebe. Ti si prostak i divljak!", rekla mu je Vedrana, na šta se Marić nadovezao da će posle toga žene poludeti za njim.

"Žene poludeti za tobom? Ma ajde molim te!", obdrusila mu je ona.

Marić joj je na sve to odgovorio sa osmehom rekavši će žene tek sad poludeti za njim i zahvalio joj što mu diže cenu.

A onda je Vedrana nastavila u sličnom stilu...

Foto: printscreen

"Ti si pametan čovek... ponekad... Šta će tebi Evropska unija? Svi pametni znaju da smo ulaskom izgubili more, hotele, ceste, rafinerije, sve je to postalo mađarsko, nemačko, američko..." rekla je Vedrana Rudan dobacujući Mariću da će Vučić verovatno doživeti infarkt jer ga davi svojim 24-časovnim intervjuima.

Rudanova je dodala i sledeće:

Foto: printscreen

"I dalje govorite u gluve uši... Ja ne razumem zašto neko sanja ulazak u EU - kazala je Vedrana na šta joj je Marić rekao da još sanja Evropu, a ona njemu: "Zato što si glup!"

Na pitanje o suprugu Ljubiši, Vedrana se osvrnula na život bez supruga.

"Toliko među mojim prijateljima ima malo žena koje su srele dobrog normalnog muškarca, tvoja sigurno nije. Ja sam imala tu sreću i život ne bih mogla da zamislim bez njega, šta će mi život bez njega", zakljčila je ona, dok je Marić pozvao da zajedno gostuju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milojko

pre 4 godine

Gospođa je i sama prosta i vulgarna, prevazilazi granice dobrog ukusa i vaspitanja. Imam utisak da imitira Šešelja, ali bezuspešno. Neka ide u tri lepe njihove i tamo prosipa svoju pamet.

Vlado

pre 4 godine

Bravo Vedrana, konačno da mu neko kaže istinu. Jadno i bedno je bilo slušati njegove upadice skoro na svaku drugu Vučićevu rečenicu. Čovek priča o jednom a on ni ne sluša, već ubaci nešto što nema veze sa temom. Nisam gledao "ćirilicu" zbog Marića, već zbog Vučića a njemu to nije jasno i samo laprda! Nažalost, to je pojava skoro na svakoj TV, gde voditelji misle da su najveći intelektualci i da mi hoćemo samo njih da gledamo. "Velika je stvar", što Marić i slični njemu misle!

Zdenka

pre 4 godine

Da li to Marić smatra da su žene budale pa luduju za takvim prostacima kao što je on?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija