• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2019

16:02

ODLIČNA SARADNJA MUP SRBIJE I MISIJE OEBS! Stefanović i Oricio: Nastavićemo istim intenzitetom! (FOTO)

Društvo

ODLIČNA SARADNJA MUP SRBIJE I MISIJE OEBS! Stefanović i Oricio: Nastavićemo istim intenzitetom! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Andreom Oriciom o rezultatima zajedničke saradnje u 2019. godini

Stefanović i Oricio su se saglasili da je saradnja u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, a posebno u oblasti rada policije u zajednici, bila na izuzetno visokom nivou, kao i da će se nastaviti istim intenzitetom.

Foto: www.mup.gov.rs

 

Govoreći o radu policije u zajednici, Stefanović je istakao pozitivne rezultate zajedničkog rada sa Misijom OEBS-a u ovoj oblasti i dodao da bi podrška Misije u formiranju dobrovoljnih vatrogasnih  društava doprinela još većoj bezbednosti građana.

STEFANOVIĆ SA AMBASADOROM NEMAČKE! Srpskoj policiji donirano 10 automobila

 

Ministar je podsetio da se, uz podršku Misije OEBS-a, uspešno sprovodi edukacija dece u osnovnim školama na temu sajber bezbednosti, nasilja u porodici, ali i borbe protiv droga, i dodao da je pored dece posebno važno edukovati i roditelje o svim bezbednosnim pretnjama kako bi deca bila što bezbednija.

Foto: www.mup.gov.rs

Šef misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio istakao je značaj regionalne saradnje, posebno kada je reč o borbi protiv organizovanog kriminala, trgovine ljudima i krijumčarenja migranata, pohvalivši dosadašnje rezultate srpske policije u ovoj oblasti.

DEVOJČICE IZ SRBIJE PRODAJU ZA 120.000 EVRA! Jednu osobu otplate za SEDAM DANA, a pogledajte iza kakvih OGLASA SE KRIJU PREDATORI

 

On je takođe pohvalio i napore Ministarstva unutrašnjih poslova u oblasti borbe protiv nasilja u porodici, ocenivši da je u ovoj borbi neophodna dobra interresorna saradnja svih nadležnih organa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija