• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

09.12.2019

16:22

PRIČA O MAJCI KOJA NOSI SINA CEO DAN dobila srećan kraj!

Društvo

PRIČA O MAJCI KOJA NOSI SINA CEO DAN dobila srećan kraj!

Podeli vest

Priča o Predragu Boškoviću (59) iz Kosjerića i njegovoj majci Olgi (77), koja nepokretnog sina celog života nosi na svojim leđima potresla je čitavu Srbiju, ali i mnogo dalje. U kuću Boškovića juče su stigla kolica koja je, čak iz Pariza, donirala Đ.M.

Predrag se od rođenja bori sa cerebralnom paralizom. Skoro šest decenija majčine noge bile su i njegove. Kako sam kaže, Olga živi dva života - svoj i njegov. Na njenim leđima išao je u školu, kretao po kući i dvorištu, a i dan danas samo ovu sitnu ženu može da obrgli. Svačija druga pleća su mu široka.

Foto: printscreen/tvprva

Uprkos svemu tome, Peđa posetioce dočekuje sa osmehom, u tipičnoj srpskoj seoskoj kućici. Tako je bilo i juče kad mu je stigao poklon.

Novopazarka Đ.M. (koja je želela da ostane anonimna) već 22 godine živi u Parizu. Videvši priču o Boškovićima, pozvala je redakciju Telegrafa i ponudila da donira kolica koja je imala kod kuće. Kolica su autobusom stigla iz Pariza, a potom nastavila put do Kosjerića i kuće Boškovića, gde su ih Olga i Predrag dočekali.

Foto: printscreen/tvprva

- Vaš sam dužnik, kako bih Vam se mogao odužiti, ne znam, ali Vam se od srca zahvaljujem na učinjenom delu - rekao joj je Peđa kad su se čuli telefonom, iskreno dirnut poklonom žene koja ga ne zna, ali se oko njega potrudila.

- Ništa Vi meni ne dugujete, samo da ste Vi živi i zdravi, da ste dobro i da ih u zdravlju koristite - odgovorila mu je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coa

pre 4 godine

Bas ce da ih vozi po ceo dan... AJDEEE BRE!! Pa ta porodica nema ni trotoar a i kuća ima stepeniste!! Sp*date se sa sirotinjom!!!

Tema

pre 4 godine

Alo, "Coa". Nisi pozvan/a da tako komentarises, trotoar... Pljujes na poklon. Daj predlog, pokreni akciju, da mu se omoguci upotreba tih kolica, a ne da kritikujes, ne znam ni sam koga. Kako to, bre, da niste u temi, nego samo neka pljuvacine. Dajte ideje, akcije, pokrenite nesto, donirajte, ako mozete. Ovakvi komentari nista ne pomazu. Zar ne?

duasn

pre 4 godine

Gde ste bogatasi sram vas bilo,zena iz francuske poslala

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija