• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Matijašević

11.12.2019

23:15

ŠOK PRIČA IZ BEOGRADSKE BOLNICE! Penzioner (73) došao sa jakim bolovima, lekari OSTALI ZAPANJENI ONIM ŠTO SU NAŠLI U NJEGOVOJ ZADNJICI

Društvo

ŠOK PRIČA IZ BEOGRADSKE BOLNICE! Penzioner (73) došao sa jakim bolovima, lekari OSTALI ZAPANJENI ONIM ŠTO SU NAŠLI U NJEGOVOJ ZADNJICI

Podeli vest

Penzioner Z. R. (73) iz Rume ugurao flašu od pola litre prečnika šest centimetara u anus * Javio se lekarima tek kad nije mogao da je sam izvuče * Uspešno operisan i pušten na kućno lečenje

Doktori KBC "Zvezdara" obavili su prošle nedelje nesvakidašnji hirurški zahvat kada su penzioneru Z. R. (73) iz Rume iz anusa izvadili, verovali ili ne, flašu punu vode!

Bolovi u stomaku

Čovek je zbog jakih bolova priznao da mu je u rektumu zaglavljena flaša puna vode, zapremine pola litre

Izvor iz bolnice

Kako saznajemo, pacijent je došao u ovu ustanovu 6. decembra oko 11 sati sa strašnim tegobama i jakim bolovima u debelom crevu i stomaku i zatražio hitnu pomoć dežurnih doktora. Kako nije odmah hteo da kaže šta je uzrok bola, poslat je na preglede. Tek pošto je pacijent priznao šta je uradio i otkrio da se nije nadao da će se samozadovoljavanje pretvoriti u noćnu moru, poslat je smesta u hiruršku ambulantu.

Lekari šokirani

Kada su proverili njegovo stanje, dežurni lekari su ga odmah spremili za operacionu salu kako bi se sprečile fatalne posledice. Posle višečasovne intervencije, flaša od pola litre je izvađena. Pacijent je ostao nekoliko dana na oporavku u bolnici, nakon čega je otpušten na kućno lečenje.

DOMAĆINE, OŽENI ME! SNAJKE IZ KAZAHSTANA stigle u Mionicu! Projekat koji je OBRADOVAO Mioničane!

Prema rečima Informerovog izvora, lekari koji su pregledali pacijenta ostali su u potpunom šoku kada su shvatili i pregledima utvrdili da se u zadnjici nalazi flaša od pola litre duga 23 centimetra.

Foto: Pixabay

- Pacijent je primljen sa zatvorom, bolovima u stomaku, debelom crevu i sa ozbiljnim tegobama. Osobe sa takvim simptomima se uglavnom odmah šalju kod gastroenterologa, a zatim i hirurga. U prvi mah nisu znali šta je uzrok, ali se videlo da čoveku nije dobro. Međutim, iako ga je bilo veoma sramota, jer je u sedamdesetim godinama, čovek je zbog jakih bolova priznao da mu je u rektumu zaglavljena flaša puna vode, zapremine pola litre. I da je to učinio radi zadovoljavanja. Ni slutio nije, kako je rekao, da će doživeti noćnu moru. Bili smo potpuno šokirani i zaista se sa takvim situacijama nismo često susretali. Pogotovo ne kod pacijenata starijih od 70 godina. Odmah je poslat na hirurgiju, bivše B odeljenje - otkriva naš izvor i dodaje:

PROVELI SU 68 GODINA U BRAKU, A ONDA SU UMRLI JEDNO ZA DRUGIM! Poljubili su se nekoliko dana pre smrti...(VIDEO)

- Dežurni hirurg ga je pogledao i naložio hitnu pripremu za operaciju, jer drugačije ovaj bizarni slučaj nije mogao da se reši. Urađene su analize, razgovor sa anesteziologom, obrijan mu je trbuh, i odvezen je u salu. Nakon višečasovne intervencije, flaša je izvađena i sve je prošlo bez posledica. Nijedan unutrašnji organ niti krvni sud nije bio povređen, pa su kobne posledice izbegnute.

Pušten kući

Ove informacije su za Informer potvrđene i u KBC "Zvezdara".

- Nakon prijema, pacijent je medicinski adekvatno zbrinut. Posle bolničkog lečenja, otpušten je kući u stabilnom stanju - naveli su u ovoj ustanovi.

Podsetimo, nedavno je naš list pisao i o podvigu lekara iz beogradskog Urgentnog centra kada su pacijentu iz anusa uspešno i bez posledica, hirurškim putem, izvadili bilijarsku kuglu, crne boje, sa brojem osam.

Specifikacije flaše vode

* zapremina 500 mililitara
* dužina 23 centimetra
* širina 6 centimentara

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pile

pre 4 godine

E nesretan li je, što ga snađe stara, verovatno se nalio alkohola pre, pa nije mogao da se kontroliše...

Kaya

pre 4 godine

Sa, ili bez poklopca?! Ma, dajte, molim Vas!!! Vau, kakva vest.. Daleko bilo! Šta još nećete da protnete kroz te Vaše novinarske redove.. Informer važi za najbolje..ne kvarite utisak..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija