• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2019

21:13

SINDI, GOCA TRŽAN, MAJA... Ove poznate ličnosti žrtve su nasilja, JAVNO SU PRIZNALE KROZ ŠTA SU PROŠLE!

Društvo

SINDI, GOCA TRŽAN, MAJA... Ove poznate ličnosti žrtve su nasilja, JAVNO SU PRIZNALE KROZ ŠTA SU PROŠLE!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Milan Gurović (44) u utorak uveče, 10. decembra, prebio je suprugu Tanju i maloletnu ćerku Milicu (16), zbog čega je uhapšen. Guroviću je napisana prijava za nasilje u porodici i određen mu je pritvor do 48 sati, nažalost, ovaj slučaj nije jedinstven

Nasilje u porodici je sve češće, a svedoci smo da od njega nisu "zaštićene" ni javne ličnosti. Tako su se među brojnim žena koje su poslednjih nekoliko godina doživele nasilje našle i naše poznate pevačice, glumice, sportistkinje...

GUROVIĆEVA ŽENA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE TUČE U STANU! Evo šta je rekla o Milanu!

IVANA STAMENKOVIĆ SINDI

2010-2012.

Foto: Ivan Dobričić

Nekadašnjoj "modelsici" u decembru 2010. tadašnji muž Nikola Pavlović je udario šamar, posle čega je pala na pod. To je bio prvi put. Međutim, dve godine kasnije ponovo je došlo do napada, kada ju je Nikola davio, bacio na zid i pokušao da ugasi cigaretu na njenom telu, ali je uspela da se otrgne.

MAJA MARIJANA
2013.
Pevačicu Maju Marijanu pretukao je nevenčani suprug Mladen Šmakić. Posle svađe on ju je brutalno pretukao i naneo joj teške telesne povrede. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu, što je zahtevalo i stručnu lekarsku pomoć.

MIA BORISAVLJEVIĆ
2014.

Foto: Informer

Pevačicu je njen bivši partner Nikola Minić nekoliko puta fizički napadao, čak joj je jednom prilikom polomio i nos. Poslednji put kada je došlo do nasilja Nikola ju je sačekao ispred zgrade, upao joj u auto dok se parkirala i udario je svom snagom u glavu. Nakon toga Mia je rešila da ga krivično goni.

ANA MARIJA ŽUJOVIĆ
2015.

Fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao je poznati voditelj Vladimir Stanojević. Svoju sliku sa velikim podlivom ispod oka Ana je tada postavila i na svom Fejsbuk profilu. Nakon toga ovaj mladi par se razišao, a potom je i Vladimir otišao iz Srbije.

PLAČU I NE VERUJU DA JE TO URADIO! Porodica fudbalera osumnjičenog za ubistvo Srbina u Bratislavi UŽASNUTA!

MINA LAZAREVIĆ
2015.

Foto: Zoran Sinko

Glumicu Minu Lazarević pretukao je suprug baletan Goran Stanić. Stanić je besan tada zapucao i iz automatske puške, a susedi su pozvali policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu. Stanić je osuđen na kućni zatvor sa nanogicom.

MILICA DABOVIĆ
2017.

Košarkašicu Milicu Dabović pretukao je bivši dečko Šime Šiklić Simon zbog ljubomore. Milica je imala podlive po telu i vratu, jer je Simon pokušao da je zadavi. Milica je nasilje prijavila policiji.

GOCA TRŽAN
2017.

Pevačica je pre dve godine priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja pre nego što je stupila u brak sa Ivanom Marinkovićem. Nju je tukao bivši dečko, koji joj je čak nekoliko puta probio ui bubnu opnu od udaraca. Obavestila je širu javnost i apelovala da o takvim stvarima ne treba ćutati.

NATAŠA BEKVALAC
2018.

Foto: Informer

Pevačicu Natašu Bekvalac u domu na Dedinju pretukao je njen sad već bivši suprug Luka Lazukić. Sa povredama glave Nataša je otišla u Urgentni centar, a nakon ukazane pomoći puštena je kući. Luka Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne kazne.

NADEŽDA BILJIĆ
2019.

Pevačica i rijaliti učesnica Nadežda Biljić objavila je jezive fotografije na svom profilu na Instagramu na kojima se vidi njeno lice u podlivima i sa ogrebotinama. Nju je pretukao njen dečko, takođe rijaliti učesnik Tomislav Panić. Međutim, Nadežda mu je oprostila batine.

SUZANA PEROVIĆ
2019.

Miki Đuričić je u rijalitiju "Zadruga" ušao u žestok konflikt sa Suzanom Perović, a potom joj je udario šamar. Kako je pokušala da ga smiri, pevačica Nadežda Biljić je završila kao kolateralna šteta, jer je Miki i na nju nasrnuo i nekoliko puta je udario štakama. Miki je osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 4 godine

Nisam pristalica nasilja ni u kom obliku a pogotovo prema ženama,i lično nisam nikad pipnuo žensko niti ću!što ne znači po difoltu da su muškarci uvek krivi i jedino krivi.U dosta slučajeva dotične su krive!unesu zbrku i problem koji je totano nebitan,naprave ti paniku kako to samo žensko ume i onda kad nekog isprovociraju da ih udari onda su one jadne i nevine i nemaju pojma zašto su dobile batine.moj savet muškarcima.NE DAJTE DA VAS ŽENSKO ISPRVOCIRA.budite pametniji od njih!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija