• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Weather2Umbrella

12.12.2019

10:47

TEMPERATURNI ŠOK SLEDEĆE NEDELJE! Nezapamćeno vreme u decembru!

Društvo

TEMPERATURNI ŠOK SLEDEĆE NEDELJE! Nezapamćeno vreme u decembru!

Podeli vest

Vreme narednih dana će biti sve samo ne očekivano za ovo doba godine! Navikli smo da za Svetog Nikolu već uveliko pada sneg, a ove godine nas čeka pravo proleće!

U Beogradu u petak nakon oblačnog jutra, uz manje uslove za slabu kišu, tokom dana smanjenje oblačnosti, pa se sredinom dana očekuje i pretežno sunčano.

U toku večeri i noći novo jače naoblačenje. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, krajem dana u pojačanju i biće jak. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C. 

Foto: Printscreen AccuWeather

U Srbiji u subotu oblačno sa slabom kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri očekuje se razvedravanje. Vetar u skretanjun na severozapadni. Maksimalna temperatura od 6 do 10°C.

U nedelju nakon vedrog i hladnog, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće ponegde i preko 15°C. Sredinom sledeće sedmice biće umereno oblačno.

Foto: Printscreen AccuWeather

U Beogradu u subotu oblačno sa slabom kišom. Krajem dana i tokom večeri očekuje se razvedravanje. Vetar u skretanjun na severozapadni. Maksimalna temperatura 7°C. U nedelju nakon vedrog i hladnog, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C.

Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće ponegde i oko 15°C. Sredinom sledeće sedmice biće umereno oblačno.   

BEZ SNEGA ZA NIKOLJDAN I NOVU GODINU! Tri meteorologa otkrivaju najdetaljniju prognozu! Ovo će biti jedna od NAJTOPLIJIH ZIMA! Za 3 meseca najviše 16 LEDENIH DANA

METEOROLOG NEDELJKO TODOROVIĆ OTKRIVA KAD ĆE PASTI PRVI SNEG U GRADOVIMA! Prognoze do sada nisu bile tačne, evo kad će zima!

OVAKVU ZIMU MOŽEMO SAMO DA POŽELIMO! Novembar nam donosi čudo, a imaćemo NEVEROVATNIH 20 DANA! RHMZ objavio dugoročnu prognozu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija