• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.12.2019

12:50

DA LI JE TITO IMAO DVOJNIKA?! Ovo su poznate ličnosti i političari koji imaju svoje klonove!  NEKI IMAJU VIŠE NJIH! (VIDEO)

Društvo

DA LI JE TITO IMAO DVOJNIKA?! Ovo su poznate ličnosti i političari koji imaju svoje klonove! NEKI IMAJU VIŠE NJIH! (VIDEO)

Podeli vest

Neki političari, ali i osobe iz sveta šoubiznisa, s vremena na vreme unajmljuju dvojnike. Evo ko od poznatih ima svoje duplikate, i koji su razlozi da se umesto njih pojavljaju na određenim događajima

Unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz, komentarišući spekulacije da je Tito imao dvojnika, rekao je da to apsolutno nije tačno.

- Žele da ga povežu sa Huseinom koji je imao dvojnika, ali Tito ga ipak nije imao - rekao je Joška.

Foto: Printscreen TV Pink

Joška Broz

Sa ovim se nije složio pisac i publicista Marko Lopušina, koji smatra da je Tito imao dvojnika.

- Video sam sliku, Jovo Popović mi je pokazao. Bili su isti - rekao je Lopušina.

Foto: Printscreen TV Pink

Rajko Rađenović, član obezbeđenja, Josipa Broza Tita, kaže da u akcijama u kojima je on učestvovao Tito ipak nije imao dvojnika. On ističe da Tito nikada nije imao dvojnika, ni na jednom putovanju, ni u zemlji niti u inostranstvu.

Foto: Printscreen TV Pink

- Svojevremeno sam odgovarao i za bezbednost šefova država nekih stranih delegacija, pa tako mogu da kažem da je pored Sadama Huseina, Gadafija imao i Kim Il Sung - rekao je Rađenović, i dodao da je interesantno kada su u pitanju savremeni lideri da Tramp nema dvojnika, ali da prva dama SAD, Melanija, ima.

Foto: Printscreen TV Pink

Lopušina je rekao da je Jovo Popović pomislio da je Titov dvojnik prvi put 1944/45. godine, kada je englesku vojnu pomoć koju je dobijao Josip Broz i Jugoslovenska armija, vozio u Grčku, i tamo, kako objašnjava, pokušao podrži partizanski pokret Grka i da od Grčke napravi komunističku zemlju.

Foto: Printscreen TV Pink

- Tada je general dobio naziv “novi Tito” i preuzeo taj nadimak na sebe. Onda je, makar on tako pričao, kao takav bio komandant za obuku specijalnih jedinica u nesvrstanim zemljama - rekao je Lopušina.

Lopušina je istakao da postojanje dvojnika nameće potreba bezbednosti, ali i potreba relaksa. 

- Ako je neko toliko velika meta medija i ne može da živi od medija, onda ima dvojnika koji odvede medije na drugu stranu. Dvojnicima je zabranjeno da pričaju - rekao je Lopušina, i dodaje da je u upoznao dvojnika Elvisa Prislija.

Foto: Printscreen TV Pink

Rađenović ističe da je bio na obuci telohranitelja Sadama Huseina, i da je video lično njegove dvojnike, koji su, kako kaže, bukvalno isti kao on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija