• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2019

08:24

DOBRA PROHODNOST PUTEVA, ALI OPREZNO ZBOG JUTARNJE MAGLE! AMSS upozorava vozače na smanjenu vidljivost po kotlinama

Društvo

DOBRA PROHODNOST PUTEVA, ALI OPREZNO ZBOG JUTARNJE MAGLE! AMSS upozorava vozače na smanjenu vidljivost po kotlinama

Podeli vest

Ovu nedelju obeležiće temperature iznad proseka za ovo doba godine, što doprinosi dobroj prohodnosti puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije, ali ipak upozorava vozače na moguću maglu u jutarnjim časovima, koja smanjuje vidljivost po kotlinama i dolinama

 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Dužih zadržavanja, kako je saopštila Uprava granične policije, nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji čekaju četiri sata, na Horgošu tri, na Batrovcima i kod Gradine dva sata, a kod Bačke Palanke 60 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija