• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts

17.12.2019

11:34

PREOKRET! Srpska deca ostaju na Malti ZAHVALJUJUĆI JEDNOM ČOVEKU

Društvo

PREOKRET! Srpska deca ostaju na Malti ZAHVALJUJUĆI JEDNOM ČOVEKU

Podeli vest

Deca srpskih državljana koja borave na Malti ostaće u toj zemlji.

Premijer Malte održao je jutros sastanak sa ministrima koji su uključeni u rešavanje ovog problema i doneta je odluka o izuzeću, saznaje RTS.

To znači da će 22 deteta državljana iz Srbije dobiti boravišne dozvole i ostati na Malti.

ZBOG 143 EVRA ODVOJIĆE ME OD DECE! Srbi sa Malte očajni ZBOG RIGOROZNOG PROPISA koji im proteruje decu

DRAMA SRPSKE DECE NA MALTI! Biće proterani zbog jedne neverovatne odluke države, njihovi roditelji OČAJNI!

Podsetimo, juče je objavljeno da Malta izbacuje srpsku decu čiji roditelji ne zarađuju 22.800 evra godišnje! Objašnjenje iz ove ostrvske zemlje je da su to novi zakonski propisi, po kojima svaka porodica mora godišnje da prihoduje 19.000 evra i dodatnih 3.800 evra za svako dete. Dakle, ako imaju samo jedno dete, Srbi koji žive na Malti moraju na godišnjem nivou da zarade 22.800 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija