• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

27.12.2019

10:08

OTKRIVAMO! Evo ko je kupio STAN SLOBINE ĆERKE ZA 460.000 EVRA!

Društvo

OTKRIVAMO! Evo ko je kupio STAN SLOBINE ĆERKE ZA 460.000 EVRA!

Podeli vest

Hadži Dragan Antić (66) juče je na licitaciji kupio dva stana u vili na Dedinju za ukupno 890.000 evra. Samo za stan od 253 kvadrata koji je pripadao Mariji Milošević izlicitirao je 460.000 evra

Hadži Dragan Antić (66), zvani Struja, nekadašnji prvi čovek "Politike", kupio je juče na licitaciji, za 890.000 evra, dve trećine vile na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, koji su pripadali Mariji Milošević, ćerki Slobodana Miloševića, i njegovom rođaku, ginekologu dr Nikoli Antiću.

253 KVADRATA, 55 MILIONA DINARA Prodaje se stan Marije Milošević na Dedinju, a iza svega stoji priča o VELIKOJ PREVARI BLISKOG PRIJATELJA

Stan Marije Milošević od 253 kvadrata Hadži Antić je kupio po ceni od 460.000 evra, dok je stan Nikole Antića od 228 kvadrata dostigao vrednost od 430.000 evra. To su bile i početne cene na licitaciji. Ovom kupovinom Hadži Antić je postao jedini vlasnik celokupne vile koja se nalazi nedaleko od Kuće cveća.

Banka prevarena

Stan ćerke bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića našao se na dobošu maja 2018. godine, zahvaljujući visokom funkcioneru JULi bivšem direktoru GAK "Narodni front" dr Nikoli Antiću, s kojim je delila vilu na Dedinju. Posle izručenja Miloševića Hagu, Marija je Antiću dala na čuvanje svoj stan i preselila se u Crnu Goru.

(VIDEO) ŽAO MI JE ŠTO STE OVDE SAMI! OPROŠTAJNO PISMO MIRINE ĆERKE MARIJE: Draga mama, imaš 40 dana da nađeš tatu, A JA ĆU DOĆI!

Foto: printscreen

Marija je u početku prvo izdavala, a zatim i, kako tvrde njeni zastupnici, prodala svoj stan i pripadajući plac Nikoli Antiću za 800.000 evra, ali on ju je navodno prevario i nikad joj nije isplatio novac. To je kasnije i potvrdio pismenom izjavom overenom kod notara. Antić se uknjižio kao vlasnik i na konto toga i svog stana uzeo kredit. Budući da ga nije otplaćivao, banka je pokrenula sudski spor pred Privrednim sudom u Beogradu, koji je presudio u korist banke i naložio prinudno izvršenje.

Pogrešni podaci

Za sve se saznalo kada je banka u jednom dnevnom listu sredinom 2018, kao izvršni poverilac, oglasila da je javni izvršitelj Bojan Kostić zakazao javno nadmetanje za imovinu ukupne površine 23 ara i 95 metara kvadratnih na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, čija je vrednost utvrđena zaključkom izvršitelja 18. januara 2018. u iznosu od 170.096.684 dinara.

Miloševićeva je prošle godine dostavila dokaze da je stan zaista njen, a čak je i Nikola Antić priznao da je prava vlasnica stana i dela placa ćerka bivšeg predsednika SRJ i da ona nema ništa s dugovima.

Uvidom u katastar, vlasnici "zemljišta pod zgradom i drugim objektom" su Hadži Dragan Antić sa jednom trećinom i Nikola Antić sa dve trećine vlasništva, dok se u odeljku zabeležba parcele pominje ime Marije Milošević, broj predmeta i datum 13. april 2018, ali nije poznato na šta se tačno odnosi pomenuti predmet. U delu gde su podaci o zgradama i drugim građevinskim objektima kao imaoci prava na objekat navedeni su Hadži Dragan Antić i Nikola Antić.

Ko je Hadži Dragan Antić


* Bivši direktor i v. d. glavnog urednika "Politike"
* Rođen 12. aprila 1953. u Beogradu
* Završio srednju elektroprivrednu školu
* "Hadži" je svom imenu dodao posle putovanja u Jerusalim i posete Hristovom grobu na Uskrs 1989.
* Kao radnik Elektrodistribucije, pisao je dnevna saopštenja o isključenjima struje u Beogradu i okolini, što mu je donelo nadimak Struja (Vlada Bulatović Vib, tada urednik gradske rubrike u "Politici", imao je običaj da kaže da je Antića "skinuo sa bandere").
* Bio je honorarni saradnik i tehnički sekretar deska do 1980, kada je primljen u stalni radni odnos u svojstvu novinara-saradnika. U oktobru 1991. imenovan je za zamenika glavnog urednika. Od aprila 1993. direktor, a od avgusta i v. d. glavnog i odgovornog urednika lista "Politika". Jedno vreme bio je i direktor TV Politika.
* Kada se Marija Milošević, ćerka predsednika Srbije, zaposlila kao novinar u "Politici", bio joj je od velike pomoći, čime je, kažu, stekao trajnu naklonost ženskog dela porodice Milošević.
* Tokom devedesetih, na nagađanja šta je imao sa Slobinom ćerkom, odgovor je dala ona sama: "Šta vam pada na pamet. Znate li vi kako on izgleda?!".


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Muljavine,krađe,prevare,otimačine funkcionera i njihovih potomaka od 1989,do danas država nikako da ispita porekla te imovine.I dalja radi ko šta hoće i odakle pojedincima toliki novac,svaka vlast gluvonema na ta bogaćenja.

Pavle

pre 4 godine

E pa Predsednice bilo bi lepo lepo da neko objasni odakle tom coveku 890.000 EUR? Da li Gospodin Hadzi Antic ima fabriku? Da li je vlasnik neke velike izdavacke kuce? Da li on posluje kao Sig. Berlusconi? Kao Moratti? Kao Agneli? Ispada da su oni za njega "sitne ribe", hehehehehe... I sada jos neka javno kaze od cega zivi, da je sve dao za te stanove. No bojim se da ima jos toliko. A kako je "zaradio"? Ne to nije zaradjen novac. A niste trebali da objavite "Ko je Hadži Dragan Antić". Vidi se skolovan, strucan, NE zamenljiv, sa "ogromnim" iskustvom u medijima, verovatno bolji i od Media set-a u Italiji.(vlasnistvo Sig.Berluscinija) A uuuuuu....koja sramota, koja je ovo Drzava?????????

Mića Smederevac

pre 4 godine

Otkud njemu tolike pare da kupi te stanove ?

Aamuilo

pre 4 godine

nisam ni mislio da ce da kupi neko ko je jeo korenje .. vec oni koji su korenjem hteli da hrane narod ..

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Kad plati PDV i uknjiženje na svoje ime, to je više od milion evra. Al' se onda mnogo kralo dok je pošten narod živeo od bezvrednih milijardi koje je primao kao platu ili penziju i čitao i/li slušao laganje tog i ostalih novinara koji su glumili da vole Srbiju i da su zabrinuti za srpski narod u Srbiji i u područjima u kojima je '90. bio rat i koji su u ondašnjim srpskim televizijama i ondašnjoj srpskoj štampi hvalili i veličali politiku Slobodana Miloševića i Mirjane Marković.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija