• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

31.12.2019

11:29

STEFANOVIĆ ČESTITAO NOVU GODINU GRAĐANIMA: Srbija bezbedna i stabilna zemlja, dočekuje 2020. u miru

Društvo

STEFANOVIĆ ČESTITAO NOVU GODINU GRAĐANIMA: Srbija bezbedna i stabilna zemlja, dočekuje 2020. u miru

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas građanima i pripadnicima MUP Novu godinu, navodeći da je Srbija bezbedna i stabilna zemlja i da 2020. godinu, zahvaljujući posvećenom radu pripadnika MUP, dočekuje u miru

On je poželeo građanima Srbije i pripadnicima MUP-a da im 2020. godina donese sve ono što požele u novogodišnjoj noći.

- Za nas je svaka nova godina novi izazov - da poverenje u policiju bude još veće, novi policajci i vatrogasci sve brojniji, a broj krivičnih dela sve manji. Uspeli smo i ove godine da smanjimo stopu kriminaliteta i zaplenimo rekordnu količinu narkotika. Tu svakako nećemo stati, već ćemo i naredne godine nastaviti da radimo još snažnije i posvećenije, u službi svih građana Srbije - rekao je ministar.

Stefanović je zahvalio svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na svemu što čine za građane.

PREMIJERKA BRNABIĆ ČESTITAL NOVU GODINU SVIM GRAĐANIMA SRBIJE: Da bude uspešnija i prosperitetnija i donese svima zdravlje, blagostanje i ličnu sreću!

- Hvala na svakom danu koji ste proveli u uniformi, svakoj noći na radnom mestu, na svakoj žrtvi koju ste podneli da bi naša deca bila nasmejana i bezbrižna. Hvala na ogromnom radu koji Srbija prepoznaje, i hvala na odličnim rezultatima na koje smo svi ponosni - istakao je ministar Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ja sada imam NIKAD VEĆU PENZIJU! Za neki dan još veću!Pa,još veću,veću,veću ... 2025 imaću penziju 110 000 hiljadarki!Tada će vako biti ... jajce 50 dinara;krastavac - 1000 dinara kg;kupus 300 dinara kg ... Struja će da košta pola penzije?Još komunalije,hleb,ulje,bla,bla,bla ... Znači biće vako ... Primim penziju 110 hiljada.Potrošim 140 hiljada i ostane mi 22 hiljade!Pa,breeee,kakoooo to?Zini da ti kažem?Ti će' men' da ne veruješ?Stara škola,bato! Seci pet puta a jednom meri!

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija