• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.01.2020

16:36

(HIT VIDEO) BAKA SA ROMANIJE APSOLUTNI POBEDNIK OVOG BOŽIĆA! Izvadila je pištolj i na ovaj način Srbima čestitala najradosniji praznik!

Društvo

(HIT VIDEO) BAKA SA ROMANIJE APSOLUTNI POBEDNIK OVOG BOŽIĆA! Izvadila je pištolj i na ovaj način Srbima čestitala najradosniji praznik!

Podeli vest

Na društvenim mrežama čestitka bake sa Romanije postala je viralna i brzo se proširila

Svake godine stižu originalne čestitke za najradosniji praznik, a ove godine imamo apsolutnog pobednika.

Reč je o jednoj baki sa Romanije koja u rukama drži pištolj, a onda izgovara reči čestitke:

OVAKO STANOVNICI SRPSKOG SELA VELIKA HOČA na Kosovu proslavljaju Božić! (VIDEO)

- Mir Božiji, Hristos se rodi! Čestitam svim Srbima pravoslavne veroispovesti, da srećno i mnogo godina slave - rekla je baka, a onda je snimatelj "izdao naredbu":

- Opali!

Baka je ispalila tri rafala u nebo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
uuuuuuuu

pre 4 godine

Ovo pod hitno u LUDNICU!!!!!!!! Dajem milion eura ko mi dovede u vezu Isusa i pucanje petardama ili u ovom slucaju ispaljene metke!!!!! DEBILI!!!! GOVEDA!!!!! STOKE JEDNE!!!!!!!!

dragan

pre 4 godine

Ej, smešne li babe, izgovara "mir Božiji", a puca kao pobesnela. Svaki taj metak ispaljen u vazduh mora da se vrati na zemlju, a onda je smrtonosan. Ali smešnu babu to ne interesuje, važno da je njoj lepo. Pa da i ona nešto doprinese velikom verskom prazniku.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Штеди муницију...У злу не требала...!

kurto

pre 4 godine

Bozic sa pistolom.Tako i albanci slave Bajram Isti k....c

0691993066

pre 4 godine

Шенлук чини баба, троши метке џаба...

Miša Zemun

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, ali ima ono ali ... ti meci negde moraju pasti i ne daj Bože nekog pogoditi. Ako se vlasti zainteresuju za ovaj javno izneti video, baba može za ovo i da odgovara. Zato smatram neodgovornim ovakvo objavljivanje jer izaziva takmičarski duh pa je verovatno sledeće neko jače oružje ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija