• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2020

12:17

BRAVO, MILOŠE BIKOVIĆU! ZATVORIO SI VRATA ZA ULAZAK U LAŽNU ELITU, ALI SI IH OTVORIO U SRCIMA SVIH SRBA... Đukanović oduševljen nastupom našeg glumca!

Društvo

BRAVO, MILOŠE BIKOVIĆU! ZATVORIO SI VRATA ZA ULAZAK U LAŽNU ELITU, ALI SI IH OTVORIO U SRCIMA SVIH SRBA... Đukanović oduševljen nastupom našeg glumca!

Podeli vest

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pohvalio je govor našeg poznatog glumca Miloša Bikovića na svečanosti povodom Dana republike Srpske

- Recimo da nisam neko ko ima preterane pohvale za društvenu delatnost naših glumaca. Većini njih bilo kakvo svrstavanje u red onih koji bi svojim delovanjem branili čast i dostojanstvo naše pravoslavne vere i naše otadžbine izaziva gađenje. Uglavnom su glumili lažni kosmopolitizam smatrajući da su veliki ako pljunu po svojoj zemlji. Uvek im je preče bilo da budu deo lažne elite, krajnje antinacionalne, jer tako bi bili "in". Retki su primeri obrnutog delovanja naših glumaca. Otuda je Bikovićev nastup za Dan republike Srpske veći. Pokazao je da nema kompleks i potrebu da se dodvorava Zagrebu ili Sarajevu, niti publici po bivšoj Jugoslaviji, te da mu je srpski nacionalni interes iznad svega. Svojim govorom zatvorio je vrata za ulazak u lažnu elitu, onu nesrećnu drugosrbijansku koja vedri i oblači našim medijima i kulturom, ali je širom otvorio vrata u srcima svih čestitih Srba. Bravo Miloše Bikoviću! - naglasio je Đukanović na svom Fejsbuk profilu.

 

Ceo govor našeg poznatog glumca pogledajte u linku ispod.

MUK U BANJALUCI! BRANEĆI SRPSKU, VI STE BRANILI SRPSTVO, A BRANEĆI KOSMET I SPC U CRNOJ GORI... Poslušajte govor Miloša Bikovića koji su netremice pratili i Dodik i patrijarh, Brnabić... (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola republika srpska

pre 4 godine

Naravno da je sve tako....bravo Miloše, a vi ostali imate se na koga ugledati ...ako hoćete

djole

pre 4 godine

bravo Vladimire za komentar o glumcima,nisam neki fan Milosev ali je zaista tako kako si rekao i njemu svaka cast.A tvoj komentar pravo u centar pa neka se tzv elita glumacka malo zapita

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija