• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

17.01.2020

12:10

MONIKA IZAŠLA IZ BOLNICE! Devojčica se oporavlja, kod kuće je sačekalo lepo iznenađenje!

Društvo

MONIKA IZAŠLA IZ BOLNICE! Devojčica se oporavlja, kod kuće je sačekalo lepo iznenađenje!

Podeli vest

Monika K. (12) koju je 20. decembra prošle godine na putu do škole kidnapovao Ninoslav Jovanović, puštena je iz bolnice gde se oporavljala od preživljene traume.

Devojčica je spašena devet dana nakon otmice  kada je u selu Pasjača pronašao Nišlija Emil Živić.  Jovanović, zvani Malčanski berberin zbog običaja da svoje žrtve šiša pre napastvovanja,  uhapšen je 5. januara na groblju u selu Malča.

Devojčicin otac Robert kaže da je njegova sreća nemerljiva jer je jedva čekao da mu se ćerka vrati kući.

-Najzad se za nas završila ova agonija, moje dete je opet sa svojim najmilijima. Zahvalan sam svima koji su pomogli da se Monika vrati kući, policiji, vojsci i svima koji su učestvovali u njenom spašavanju. Posebnu zahvalnost dugujem Emilu Živiću koji je pronašao moje dete. Nisam imao priliku da se sa njim sretnem ali ću ga ovih dana potražiti da bi mu se lično zahvalio – kaže Robert.


Kćeri i supruzi Aleksandri koja je sa Monikom sve vreme bila u bolnici Robert je pripremio svečani doček.


- Hteo sam da ih iznenadim pa sam im kupio tortu da proslavimo ovaj veliki dan. Monika se posebno obradovala kučencetu koje su joj kupili momci iz naselja Nikola Tesla. Njima takođe mnogo hvala na ovom lepom gestu. Molim vas za razumevanje, posle svega i nama i Moniki je potreban mir – zaključio je otac otete devojčice.


Jovanović je oteto dete deset dana vukao po planinskim vrletima, skrivao se po napuštenim kućama, Moniku je izgladnjivao i mučio. Za otmičarem i njegovom žrtvom organizovana je neviđena potraga od Niša pa do Zaječara u kojoj su učestvovale i helikopterske jedinice. Protiv Jovanovića je podneta krivična prijava zbog otmice i silovanja a okončanje istrage po nalogu suda čeka u pritvorskoj jedinici Kazneno popravnog zavoda.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija