• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

20.01.2020

13:55

POZIV UNITED MEDIJI ZA JAVNO POTPISIVANJE UGOVORA SA OPERATORIMA POD BRENDOM SUPERNOVA

Društvo

POZIV UNITED MEDIJI ZA JAVNO POTPISIVANJE UGOVORA SA OPERATORIMA POD BRENDOM SUPERNOVA

Podeli vest

S obzirom na to da United Media obmanjuje javnost kontradiktornim saopštenjima, u kojima skretanjem pažnje i lažima pokušava da sakrije činjenice koje smo saopštili javnosti, a za koje imamo materijalne dokaze, pozivamo ih da tokom dana pošalju predlog ugovora svim kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, pod istim uslovima i istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala United Media, uključujući Novu S, Novu Sport i N1.

Što se tiče Telekoma Srbija ponavljamo da smo u više navrata u pisanoj formi iskazivali spremnost da emitujemo sve kanale United Media uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi. Pošto se u svom saopštenju pozivate na spremnost za saradnju i tvrdite da ste i Telekomu Srbija slali takvu ponudu i predlog ugovora, koja istine radi nikada nije stigla na našu adresu, sa velikim zadovoljstvom očekujemo da to konačno i učinite, ali takođe sa istim uslovima kao i gore navedenom Radijus vektoru, da bismo ostali dosledni do kraja. 

Takvim gestom potvrdili biste da postupate u skladu sa navodima iz vašeg saopštenja. A da bismo i jedni i drugi pokazali da brinemo pre svega o korisnicima, a kako bismo uštedeli na vremenu u iščekivanju vašeg ugovora, koji ćete nam, verujemo danas poslati, pozivamo vas da nam odmah dozvolite da ponovo emitujemo sve vaše kanale na kablovskim operatorima pod brendom Supernova, uključujući i kanale koje niste hteli da date našim korisnicima, kao što su Nova S i Nova Sport.

Napominjemo da smo danas Komisiji za zaštitu konkurencije prijavili povredu tržišnih uslova i tražili privremenu meru vraćanja kanala (N1, Sport klub i drugih) svim našim korisnicima na teritoriji Srbije.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija