• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

21.01.2020

18:55

RUSKI EKSPERT OBJASNIO AMERIMA ZAŠTO SRBIJA NE UZIMA NJIHOVO ORUŽJE! Srbi imaju poverenje u rusko oružje i dobro vladaju njime, SA NOVIM SISTEMIMA BIĆE BRUTALNI!

Društvo

RUSKI EKSPERT OBJASNIO AMERIMA ZAŠTO SRBIJA NE UZIMA NJIHOVO ORUŽJE! Srbi imaju poverenje u rusko oružje i dobro vladaju njime, SA NOVIM SISTEMIMA BIĆE BRUTALNI!

Podeli vest

Odnosi između Srbije i Rusije, posebno u vojnoj sferi, vrlo su bliski i pouzdani i kupovina "Pancira S1" je logična, smatra ruski vojni ekspert Viktor Litovkin

Srpska vojska je navikla da koristi oružje ruske i sovjetske proizvodnje.

- Srbija sa zadovoljstvom sarađuje sa Rusijom. Isporuka naših sistema protivvazdušne odbrane 'Pancir S1' nije jedina. Mi smo nedavno isporučili Srbiji avione MiG-29 i imamo zajednički program za isporuku naoružanja Srbiji - isporučili smo motorizovanu tehniku i tenkove - rekao je Litovkin.

On je podsetio da se Rusija ne bavi dobrotvornim akcijama, ali da isporučuje Srbiji naoružanje koje ona može da plati po povoljnim cenama.

SRBIJA KUPILA ŠEST MOĆNIH "PANCIRA S1"! Do kraja ove godine SRPSKO NEBO BIĆE JOŠ BEZBEDNIJE!

- Zato Srbija kupuje oružje koje može da plati. Međutim, to je prilično pouzdano i efikasno oružje koje će pouzdano da zaštiti vazdušni prostor Srbije - naglasio je Litovkin.

- Rusko i sovjetsko oružje odavno je prisutno u Srbiji i postoji veliko poverenje u njega. Srpski vojnici dobro vladaju ruskim naoružanjem. Odnosi između Srbije i Rusije, posebno u vojnoj sferi, vrlo su bliski i pouzdani - zajedno smo više puta izvodili zajedničke vojne vežbe. Iako želi da sarađuje sa EU, Srbija kategorično odbija da uđe u NATO, jer je nemoguće stupiti u organizaciju koja je pre 20 godina bombardovala zemlju i vratila je u kameno doba - zaključio je ruski ekspert.

SRPSKO RATNO VAZDUHOPLOVSTVO JEDNO OD NAJJAČIH U REGIONU! U Zemunu objavljena analiza stanja RV i PVO

Rusija i Srbija su zaključile ugovor o nabavci jedne baterije sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir S1".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Са руским оружјем, нећемо бити "брутални"...Јер у нама има СВЕТОСАВЉА - које то забрањује...! Бранићемо само наше светиње, нејач нашу и кућни праг... Зато смо СРПСКИ ВИТЕЗОВИ, који никога не угрожавају, нити икоме претимо...!! Наше "оружје" су... - наша деца...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija