• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

23.01.2020

15:52

PRESTANITE DA LAŽETE I KONAČNO POŠALJITE UGOVOR TELEKOMU SRBIJA ZA SVE KANALE – N1, SPORT KLUB, NOVA S, NOVA SPORT

Društvo

PRESTANITE DA LAŽETE I KONAČNO POŠALJITE UGOVOR TELEKOMU SRBIJA ZA SVE KANALE – N1, SPORT KLUB, NOVA S, NOVA SPORT

Podeli vest

Nemamo nikakav problem da se objavi čitava e-mail prepiska sa United Medijom, niti predlog ugovora koji su nam ponudili da potpišemo i da se on uporedi sa starim ugovorom sa Radijus Vektorom, jer to dokazuje sledeće:

1.     Da je novi ugovor NEZAKONIT i višestruko nepovoljniji od starog ugovora sa Radijus Vektorom, ali da smo i te nepovoljne komercijalne uslove (cenu i trajanje) mi prihvatili!

2.     Da smo tražili garanciju, pre svega zbog naših korisnika, za sadržaj na kanalima Sport kluba  koju nisu želeli da daju!  Da se ne bi desila situacija iz Bosne i Hercegovine - da se prvo potpišu ugovori za Sport klub, a onda kada se to uradi krene agresivna kampanja da je sav kvalitetan sadržaj prebačen na Novu Sport!

3.     Da nismo prihvatili teritorijalna ograničenja koja su u suprotnosti sa zakonom i koje bi diskriminisali naše korisnike!

4.   Iz prepiske se vidi da smo tražili ponudu za ceo Telekom Srbija i nažalost pisanu ponudu i predlog ugovora nikada nismo dobili!

5.     Iz prepiske se vidi i da smo tražili ponudu za sve kanale United Grupe! 

Iz pomenute prepiske videće se da smo do poslednjeg trenutka pokušavali da napravimo kakav takav kompromis, samo da bi korisnicima omogućili što bolju ponudu, molbom da do konačnog dogovora, produže kablovskim operaterima u našem sistemu Supernova, za dva meseca, što takođe nisu prihvatili!

Javnost može da se uveri da je istu vrstu arogancije i isključivosti ova kompanija pokazala i na tržištima BiH, Slovenije i Hrvatske.

Ono što je novo, je da se uz prepoznatljivu aroganciju u našem slučaju koristi i ton pun uvreda, gde se iznošenjem poluistina i potpunih neistina pokušava da sakrije očigledna namera da se najvećem konkurentu nanese šteta i nastavi dugogodišnja praksa uništavanja Telekoma Srbija, na čemu je ova kompanija i izgradila svu snagu uticaj i  medijski monopol u Srbiji!

Što se tiče kleveta na račun Telekoma Srbija i Supernove, u cilju urušavanja kompanijskog imidža, obaveštavamo javnost da ćemo potražiti pravdu na sudu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija