• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jovana Matijašević

28.01.2020

12:58

EKSKLUZIVNO! INFORMER OTKRIVA KAKO IZGLEDA KARANTIN U KLINIČKOM CENTRU SRBIJE! Pogledajte šta se dešava u specijalnom karantinu broj 9! (FOTO)

Društvo

EKSKLUZIVNO! INFORMER OTKRIVA KAKO IZGLEDA KARANTIN U KLINIČKOM CENTRU SRBIJE! Pogledajte šta se dešava u specijalnom karantinu broj 9! (FOTO)

Podeli vest

Srbija spremno dočekuje korona virus od kojeg je u Kini oboleleo više od 4.500 ljudi, a bitku sa bolešću izgubilo 106 obolelih! Osim Kine, koja je epicentar zaraze, virus se proširio i na Evropu!

Reporteri Informera prvi su bili u specijalnom karantinu napravljenom za zaražene od ovog smrtonosnog virusa.

Foto: Dejan Živančević

Novinarka našeg lista probala je zaštitnu opremu koju će u kontaktu sa potencijalnim zaraženim pacijentima nositi lekari i medicinske sestre.

Foto: Dejan Živančević

Ministarstvo zdravlja preduzelo je sve potrebne zaštitne mere kako na graničnim prelazima, tako i na samom aerodromu i u klinici za Infektivne bolesti, pa mesta panici u nasoj zemlji nema!

Detaljnu priču o onome sto se dešava unutar zidova specijalnog karantina broj 9, pročitajte u sutrašnjem izdanju Informera!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija